Wat zijn goede vragen om te stellen tijdens speed-daten?

Ik ga binnenkort speed-daten. Je krijgt dan 3 minuten de tijd om te kijken of je elkaar leuk vindt. En dat met 30 verschillende partners.

Wat zouden nu goede vragen zijn om te stellen?
Ik ben geintresseerd in serieuze vragen maar ook vragen die kunnen helpen het gesprek op gang te helpen.

Bedankt alvast!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou vragen wat hij in t dagelijks leven doet, wat hij van je vindt, of iets gedurfdere vragen waardoor je eruit springt. Dus iets als, zou jij het een dagje volhouden met mij op een onbewoond eiland. Beetje gekke vraag, maar vond hem wel vet :P

vragen over watvoor familie ie heeft en hoe close men daarmee is (plaats in gezin, en wel of niet gebroken gezin, soort opvoeding zegt vaak veel over persoonlijkheid), van watvoor vakantie iemand houdt (is ie dus actief of passief), en als die ander ook nog iets aan jou wil vragen zijn de drie minuten dan al 5 keer voorbij..

Durf jij drie minuten mijn hand vast te houden? Wie is Jane Doe in 2 zinnen? Waar ben je trots op? Waar ben je minder trots op? Wat is je eerste indruk van mij? Waar hebben we raakvlakken? (Dit zijn dan natuurlijk meerdere vragen)

Ik zou vragen naar hobbies en interesses (dit zegt veel over iemand) Verder: opleiding (niveau), werk, leeftijd, voorgaande relaties (waar zijn die op misgelopen) En dan maar hopen dat de andere persoon eerlijk is. En vooral dat die 3 minuten niet om zijn voor je ook maar iets te weten bent gekomen.

Ik zou te werk gaan als volgt: Ik zou meteen beginnen met vragen. "Waarom doe jij mee een deze speeddate, is dat een een snel avontuurtje of denk je hier werkelijk een levenspartner te vinden?" Ik ben realistisch, dus ik ga voor een snel avontuurtje, want het vinden van een levenspartner op een speeddate is nagenoeg nihil. En als het snelle avontuurtje nu eens helemaal te gek is, ja dan zou ik pas gaan denken of het een kleine kans heeft om een levensgezel te zijn. "Dus om heel veel tijd te besparen en als je me toestaat, ga ik je nu betasten op allerlei plekken, want ik geloof toch niet wat je zegt, maar ik ga alleen af op wat je lichaam voor signalen afgeeft.." Om dit te zeggen neemt pakweg 20 seconden in beslag en daarna, de resterende 160 seconden zou ik mijn mond houden en doen wat ik van plan was en hadden we tijd voor een snel avontuurtje. Zolang er een ´go´ was van de andere kant, zou ik doorgaan tot de bel zou klinken, want ik doe niets zonder dat de andere kant het er helemaal mee eens is... Ik zou dan wel 10 speeddates op die avond er door kunnen draaien...

Heb je in een gesticht gezeten? Waarom vindt niemand je leuk? Heb je een Soa? Hoe vaak ben je al met de politie in aanraking gekomen? Ben je een serie moordenaar? Slik je medicijnen? Gebruik je drugs? Hoeveel drink je per week? Zit je in de schuld sanering? Heb je een baan? Hoeveel kinderen heb je met hoeveel partners? Doe je de boodschappen? Doe je de afwas? Doe je de was? Draag je ook kratjes? Toegevoegd op 06-05-2009 18:45:07 Neuken?

wat vind je het allerbelangrijkste in het leven? waar loop je warm voor? waar heb je een vreselijke hekel aan? als je nog maar 1 dag te leven hebt, wat zou je dan doen? met wie heb je nog iets goed te maken? en wat vond je de leukste eigenschap van je vorige vriend(in)? en wat het vervelendste?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100