Wat is een lief afscheidkado voor mijn vriendin die ik 5 maanden moet missen?

Mijn vriendin (25 jaar) vertrekt binnenkort naar het buitenland, en het duurt 5 maanden voordat ik haar achterna kan reizen en we daar samen permanent gaan wonen. Heel mooi vooruitzicht dus, maar deze maanden worden wel heel zwaar.

Daarom wil ik haar een mooi, lief afscheidskado meegeven, maar heb totaal geen inspiratie wat ik moet geven.

Normaal gesproken geef ik meestal een actief kado, iets leuks/grappigs/origineels om samen te doen. Want daar houdt ze heel erg van, gewoon samen gekke dingen doen. Maar nu het punt dus juist is dat we voorlopig niets samen kunnen doen is dat dus geen optie...

Een sieraad zie ik ook niet echt zitten. Heb haar kort geleden nog een ring gegeven en dat was juist zo speciaal en bijzonder omdat dat normaal niet echt iets voor mij is, moet ik dus niet nu weer gaan doen.

Het moet iig niet iets heel duurs of patserigs zijn, absoluut niet omdat ik dat geld niet voor haar over heb want dat heb ik zeker wel, maar omdat ik weet dat ze dat niet leuk zou vinden als ik nu voor haar met geld ging smijten. Het moet gewoon iets liefs zijn... Hoeft ook niet perse iets uit een winkel te zijn, wil ook best zelf iets maken. Zou echter niet weten wat, ben ook niet bijzonder handig. En mijn artistieke kant (die ik niet heb) heb ik al eens eerder voor haar opgezocht door een (soort van) schilderij voor haar te maken, dus dat is ook niet origineel meer...

Moeilijk moeilijk moeilijk... wie verlost me met een geniaal idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Maak een fotoboekje mét foto's van jou en jullie, schrijf leuke dingen erbij.

Je kunt op bijvoorbeeld foto.com een fotoboekje laten drukken van allemaal foto's van leuke dingen die jullie samen hebben gedaan. Je kan er eventueel ook tekstjes bij zetten maar dat is helemaal aan jezelf natuurlijk. Dat kan ze makkelijk meenemen, het is persoonlijk, ze kan naar de foto's kijken als ze je mist en het is niet duur. Verder hoef je er ook niet heel erg artistiek voor te zijn aangezien ze hele makkelijke software hebben om zo'n boekje te maken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100