Relatie: Wat is een stoute/foute man?

Hoe moet hij zich dan gedragen om als stout of fout gezien te worden? Vraag voor een vrouw.

Weet jij het antwoord?

/2500

Vreemdgaan, stelen, moorden, geweld etc vind ik fout =P

Als een man dingen doet, die in strijd zijn met de wet dan is het een foute man. Als hij in een relatie vreemdgaat is het een foute man. Als hij niet met zijn tengels van kinderen kan afblijven is het een foute man. Een man kan alleen in de ogen van kinderen stout zijn als ze iets doen wat volgens het kind niet mag.

Stoute mannen zijn impulsief, flirterig, beetje glad en steeds net op het randje. Eigenlijk best ok (als je er van houdt). Foute mannen kunnen zich niet kleden, gedragen of communiceren. Als het andere is al genoemd.

Stoute mannen denken precies te weten hoe de psyche van een vrouw werkt en daar stiekem op inspelen. Slimme vrouwen hebben dat op tijd door, en spelen het spelletje mee, maar hebben uiteindelijk zelf nog alle controle zelf in handen. Foute mannen proberen stout te zijn, maar dit lukt ze net niet.

Foute mannen doen alles wat een vrouw eigenlijk niet wil. Ze drinken teveel, worden gewelddadig, nemen een loopje met iedereen, (partner incl.) hebben nergens respect voor, doen alleen alles wat in hun voordeel is en houden geen rekening met anderen, hebben geen gewetenswroeging, gaan criminele activiteiten niet uit de weg, maken misbruik van anderen enz... Kortom een foute man doet veel of alles wat niet kan of mag en helaas zijn er altijd nog vrouwen die er steeds weer onder lijden,omdat dit soort man een bijzondere aantrekkingskracht op juist deze vrouwen heeft. Zijn ze er eindelijk van bevrijd dan is vaak de volgende man weer net zo fout!

Fout:Als ie gebruik of misbruik maakt van je liefde,alleen voor zijn eigen doeleinden,En je in zijn macht heeft(totaal geen grijntje respect voor je heeft)!En vreemdgaan natuurlijk

Bronnen:
me

Met betrekking tot een relatie aangaan is de man al gehuwd en in veel gevallen onbetrouwbaar. Hij zal geen steun en toeverlaat zijn, en geen rots waarop men kan bouwen. De afkeurenswaardige daden zijn ,,stout,, te noemen, maar dat is een kinderlijke uitdrukking. Dus zo,n man is ook geen avontuurtje waard.

Over wat fout is staat veel in: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/relatie-en-huwelijk/45704-foute-mannen-en-foute-relaties.html

Bronnen:
InfoNU Singalees

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100