Leuke vragen.

Wat zijn de leukste vragen die je kan stellen op je eerste date? Voor man/vrouw.

Weet jij het antwoord?

/2500

"Hoe wil je je eitje bij je ontbijt?" Toegevoegd op 29-04-2009 10:33:26 "Nog in mexico geweest de laatste tijd?"

Neuken?

genoeg gepraat, zullen we naar me kamer gaan? Toegevoegd op 29-04-2009 10:37:38 haha nee hoor

Ik kan me niet echt voorstellen dat mensen bij aanvang van een date de vragen gaan verzinnen die ze gaan stellen. Als het klikt dan rol je nu eenmaal makkelijk in een gesprek. Als dat niet zo is dan zou je toch eens erover na moeten denken als jullie wel geschikt zijn voor elkaar. suc6 ermee

Leuke vragen zouden voor mij zijn als iemand zich echt verdiept in wat jij leuk vind, en er gewoon over mee kan praten. Er is niet echt een standaard is, wees gewoon orgineel!

Vragen die te maken hebben met wat de ander bezighoudt, vragen waardoor je de ander beter leert kennen.

Zin in sushi en daarna sex? Of lust je geen sushi? of: Waarom ken ik jou niet ergens van?

Ga je mee de wereld rond ? Morgen op een vespa door Rome? Even naar zee voor een lange wandeling aan het strand?

"Van wie heb jij die mooie ogen; van je moeder of je vader?"

Hou je van reizen?! Hou je van dieren?!

Ik denk dat je graag onderwerpen zoekt om over te praten tijdens je eerste date. De vragen komen dan wel vanzelf. Kies in ieder geval neutrale onderwerpen, dus niet geloof of politiek. Natuurlijk kan je het daar wel over hebben als je hem/haar via de kerk of een politieke partij hebt leren kennen. Mogelijke onderwerpen zijn: - vakantie(s): waar ben je het laatst op vakantie geweest?, hoe was dat?, - vakantielanden: naar welk land zou je nog graag op vakantie gaan?, waarom?, - hobbies: heb je hobbies?, waarom vind je die hobby zo leuk?, - muziek: van wat voor muziek houd jij?, waarom?, ga je wel eens naar concerten? wat is het leukste concert dat je ooit hebt bezocht?, - dieren: heb je huisdieren? van wat voor dieren houd jij? waarom houd je juist het meest van dat dier? enzovoort Vertel ook over jezelf, maar niet te lang. Als je goed luistert naar de antwoorden op je vragen, kan je daar weer op reageren en zo kunnen zich leuke gesprekken ontwikkelen.

geloof je in liefde op het eerste gezicht of moet ik nog eens voorbij lopen

Zorg eerst dat je wat algemene informatie krijgt over die date en wat deze belangrijk vind. Stel dan de vragen daarover. Let wel, als je er niet teveel over wil horen dan niet stellen. Laat ook de ander vragen stellen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100