Hoe groot is de kans dat je met een celebrity in een relatie terecht komt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je jong, mooi en handig bent , ( met handig bedoel ik dat je jezelf gewiekst ergens naar voren kunt werken) kan het zomaar hoor. Denk aan dat Nederlandse meisje ( Rosalie geloof ik)dat met Alain Delon geweest is. Maar echt groot is de kans niet voor een gemiddelde onbekende. Je moet je al gauw een beetje in die kringen bewegen en dan ben je zelf meestal ook wel een celebrity. Soms is het de kapper ( Barbara Streisand ) of de lijfwacht ( Stephanie van Monaco) maar dan moet je wel geluk hebben. Ook kan het iemand zijn die je van vroeger kent (school buurt, verre familie) en daar is Jan Smit met zijn Lisa weer een mooi voorbeeld van. Een andere mogelijkheid is, om zelf een celeb te worden. Maar dan moet je natuurlijk wel ergens behoorlijk goed in zijn, of tenminste een goeie kruiwagen hebben. ( bijvoorbeeld een nakomeling zijn van een bekende zanger) . Veel hersens hoef je er lang niet altijd voor te hebben (geen namen nu) en je hoeft ook niet erg mooi te zijn, al is het laatste ook vaak al genoeg om beroemd te worden. Of het trouwens zo nastrevenswaardig is, is maar de vraag. Ik hoor nog wel eens wat.. Leven met een ' ster ' is vaak geen pretje.

Heel klein. Er zijn 6 miljard mensen op aarde en heel weinig celebs.

Als je jezelf in de juiste kringen begeeft, dan is de kans redelijk groot. Soort zoekt soort... zeggen ze toch? Het aantal celebrities dat een relatie heeft met een soort-genoot, is significant hoger dan met geen soortgenoot. Dus als je iemand al op het oog hebt, ga zijn/haar 'tak van sport' beoefenen en wellicht komt het dan nog eens tot een relatie.

zeer zeer klein, als je kijkt naar het aantal mensen en het aantal celebs. én de kans dat je een celebrity tegenkomt én een gesprek hebt is erg klein. en de kans dat zoiemand jou ziet zitten is nog veel kleiner.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100