kan het dat mannen minder snel hun gevoelens tonen tov hun vrendin? op liefdes vlak?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, dat kan. Toegevoegd na 1 minuut: Ik zag laatst nog een man met een vriendin, hij toonde veel minder snel zijn gevoelens jegens haar dan de zwerver die op de hoek stond. Toegevoegd na 1 minuut: Die had dan ook Tourette.

meeste mannen is meer sexueel gericht terwijl vrouwen eerder knuffelig zijn, uitzonderingen daargelaten... mannen komen van mars, vrouwen van venus :D zolang je in een relatie kunt praten kun je daar een compromis in vinden en over het algemeen kunnen mannen nog best liefde tonen hoor... maar veel mensen willen met dat warme weer nie plakken ^^

Omdat mannen misschien vaak ervaren dat zwakte of gevoelens tonen tegen hen gebruikt wordt. En omdat vrouwen vaak te veel praten, waardoor de man er amper tussen kan komen. Dit gebeurt vaak in relaties in mijn omgeving.

Ja hoor dat kan. Maar daar hoef je niet blij mee te zijn. Er zijn mannen genoeg die wel hun gevoelens tonen. Zo eentje zou mijn voorkeur hebben.

de liefde zal waarschijnlijk op een andere manier getoond worden dan dat jij verwacht, Zoals ik het zie en rekening hou met jullie omstandigheden ben je 20jaar hebben jullie nu 3jaar een relatie en wonen jullie net samen. Als man en vrouw werk je samen aan een relatie en bouw je iets op echter denk ik dat er een onuitgesproken verwachting bij jouw is kwa liefde tonen? en voel je het anders aan of ervaar je het niet als tonen van liefde omdat je focus ergens anders ligt. even een suggestie: jullie richten het huis in je gaat samen naar een winkel de vrouw kiest de kleur van de muur c.q. behang en de man gooit het tegen de muur aan, klaar. hij is trots want dat heeft hij voor JOUW gedaan en jij ziet dat niet zo maar denkt zo leuk kleurtje IK heb het ingericht nu kan 'het spel' (vadertje moedertje) beginnen en je staat in de wachtstand zo van waar is de liefde nou? terwijl hij het gevoel heeft dat hij dat allang getoond heeft naar zijn idee. Je zal de onuitgesproken verwachting van liefde tonen met hem moeten bespreken, en je zelf moeten afvragen wat je verwacht kwa tonen van liefde? anders gaat het spaak lopen en werken jullie langs elkaar heen waar onbegrip uit gaat groeien. Jongens groeien op in een competitie strijd (TEGEN elkaar voetballen vechten enz.) Meisjes groeien op in een rollenspel (SAMEN spelen samen dingen doen) voor jouw is 'het spel' begonnen (samenwonen) en je krijgt verwachtingen.. hij zal langzaam door gaan met zijn liefde tonen en past weer wat aan in het huis naar jouw smaak gaat met jouw de stad in (waar die niet van houd) en toont zijn liefde daar mee.. voor hem begint 'het spel' nooit.. want hij heeft nooit vadertje moedertje gespeeld toen die vroeger in de speeltuin met ze vriendjes aan het stoeien was. zo kan ik nog wel een uurtje door gaan. Het antwoord is mannen tonen niet minder snel hun liefde maar tonen dat op een andere manier, je kan dat als man makkelijk aanpassen als je weet wat de vrouw verwacht! als je de onuitgesproken verwachtingen niet uitspreekt zal jouw cupido zijn pijlen ernaast schieten, krijg je nog ruzie ook terwijl je samen je best doet.. (Ik scheer alles even over 1 kam heen er zijn ook jongens die met een kinderwagentje lopen en meisjes die voetballen) Vrouwen komen van Venus Mannen komen van Mars...

Ik denk dat dit zeker niet voor alle mannen geldt, in iedere geval niet voor deze ;-) Denk wel het globaal voor de man geldt en dat dit historisch bepaald is omdat er nou eenmaal van ons mannen verwacht wordt dat wij sterk zijn, niet huilen en altijd een rots in de branding zijn.

Sommige mannen vinden dat niet stoer en zijn bang om als watjes gezien te worden. Ze hebben die gevoelens wel maar durven ze vaak minder te tonen.

Bronnen:
gehoord van mijn stoere vriendje

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100