Vriend wil alleen op vakantie? Wat doe je ermee?

Mijn vriend en ik zijn een jaar samen. Het gaat al maanden niet meer heel goed. Nu heeft hij me een tijdje geleden dat hij op vakantie wil. Maar wel alleen. Hij is de beste vriend van mijn broer en nu wil hij met mijn broer en nog een vriend mee naar Saint-Tropez. Ik was al maanden tegen hem bezig dat ik ook heel graag naar Saint-Tropez zou gaan. Dus nu weet ik niet goed wat ik moet doen. Het kwetst me dat hij weet dat ik heel graag wil gaan en dat hij alleen met zijn vrienden wil gaan en mij er niet bij wil. Dus ik wou eens de meningen van andere mensen hierover omdat ik dus obsessief ben in onze relatie en ik weet niet of het probleem weer bij mezelf ligt. Want ik heb ook de verhalen van vorig jaar gehoord toen ze er ook op vakantie waren en toen waren ze elke dag zat, en meisjes versieren enzo... Dus daarom dat ik echt bang heb en niet weet wat ik moet doen als hij echt wil gaan.
Alvast bedankt voor de reactie's. Zowel positieve als negatieve zijn welkom!

Toegevoegd na 1 dag:
even wat extra uitleg: hij heeft me wel gezegd dat hij nadien ook met mij nog naar Saint-Tropez wil omdat ik er ook graag heen wil ; ) En dat hij gaat omdat hij ook wat vrijheid wil en bij zijn vrienden wil zijn en niet om meiden te versieren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Sommige mensen zijn een beetje laf om het uit te maken en gebruiken excuses om van hun partner af te komen. Ik denk dat je vriend het wil uitmaken en eigenlijk weer met zijn vrienden de vrijgezel wil uithangen. Reken er maar op dat als hij terug is, hij het gaat uitmaken. Wees hem voor!!!

Een keer raden wat zij daar gaan doen. Compleet LOS! Eenmaal onder de alcohol kan alles gebeuren. Nee, het is niet raar, dat jij zenuwachtig begint te worden. Ik denk dat je een stuk rustiger zou worden als je begreep dat jij niet de oorzaak bent van jullie problemen, en ook zeker niet de oplossing. Dit is geen goede verhouding, en waarom, omdat het jouw eigenwaarde aantast. Je bent alleen maar onzeker, dat is toch niet fijn? Stel jezelf een aantal vragen: Hoe lief heb ik deze jongeman? Hoe lief heeft hij mij? Ben ik gelukkig als ik samen met hem ben, en voor hoelang, of door wat komt dat? Waar denk ik aan, als ik me onzeker voel, en hoe vaak gebeurt dat? okay, je bent van jezelf al behoorlijk onzeker, (dit heeft ook heel veel met jouw leeftijd te maken) , maar je bent nu wel met iemand samen die daar niets aan kan of gaat veranderen. Ik gun je zo veel meer. Het kan allemaal een stuk leuker, liefdevoller en gemakkelijker.

ga zelf met vriendinnen op vakantie en neem als je terug bent een besluit of je nog wel met hem verder wilt. want eerlijk gezegd klinkt dit niet als een hele prettige relatie. misschien komen jullie na een vakantie los van elkaar juist weer nader tot elkaar, misschien kom je er juist achter dat het tijd is voor iemand anders. fijne vakantie !

Alleen met vrienden gaan is niet erg. Vooral niet met jou broer. Hij zal toch wel wat voorzichtiger zijn omdat je broer er bij is. Laat hem lekker zijn gang gaan. Ga jij ook lekker is met je vriendinnen weg. Bij een relatie wil niet zeggen dat je ALLES samen moet doen. Het heeft ook zijn voordelen. Jullie zullen elkaar ook missen en juist daardoor meer aan elkaar denken. Laat het ook even rusten. Niet op je vriend afgaan maar toon hem een beetje vrijheid en rust. Suc6

Ik mag toch hopen dat als hij met je broer op vakantie wil het hem om de vriendschap met je broer gaat. Het jongens onder elkaar. Wanneer hij dan op versier toer gaat, mag ik toch hopen dat je broer dat niet pikt. Maar om je relatie bijvoorbaat te verbreken vind ik nogal wat. Durf te investeren in je relatie door open en eerlijk te praten en elkaar te laten zijn in wie de ander is.

Meid denk even na, is hij het wel waard? Een jaar lijkt lang, maar als je het vergelijkt met het huwlijk van je ouders is het niets. Ik vind dat je zelf veel beter verdient. Wil hij op vakantie? Dat betekent dat hij jou niet meer wil. Wil hij op vakantie en wil hij jou nog steeds? Dan is het een egoist en doet hij je alleen maar pijn. Laat hem gaan, ga zelf op vakantie, en geniet van je vrijheid, hij is het allemaal niet waard.

ik snap dat je het moeilijk vindt maar ik denk dat je hem beter kunt laten gaan. Als je hem tegen gaat werken kan dat alleen maar in je eigen nadeel werken. Hij gaat toch samen met je broer ? ik neem ook aan dat je broer het niet vindt kunnen als jouw vriend je daar bedondert en denk ik dat je je daar niet zo'n zorgen om hoeft te maken. Misschien is het juist wel goed om even "los" te zijn van elkaar als het al een tijdje niet meer goed gaat tussen jullie. Dan hebben julllie apart van elkaar de gelegenheid om uit te vinden of de relatie echt nog een kans heeft. Ik wens je veel succes.

Dumpen, voor dat hij dat met jou doet en opnieuw beginnen.

vertrouw elkaar!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100