ben ik homo als (zie omschrijfing)

ben ik homo als je verliefd bent op een jongen maar hij niet op mij?
en dus geen verkering

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je homoseksuele gevoelens hebt ben je homo. Of je nu een partner hebt of niet heeft daar niets mee te maken.

Als jij liefdesgevoelens ontwikkeld voor andere jongens, dan kan je zeggend at je homo kan zijn. Ik wete niet hoe oud je bent. Als het de eerste keer is dat je zoiets ervaart zou ik nog even wachten met besluiten 'wat' je bent en voorlopig genieten.

ja. als je valt op iemand van t zelfde geslacht ben je homo. een vrijgezel kan zowel homo / lesbisch of hetro zijn. t ligt er maar net aan waar ie belang bij heeft.

Om het allemaal nog iets ingewikkelder te maken: verliefdheid is ook soms maar relatief. Ik kan wel verliefde gevoelens ervaren bij meisjes (zou van mij lesbienne maken) maar een relatie willen/krijgen met meisjes is een ander verhaal. !! en ik ben compleet open-minded over dit onderwerp !! Zoals mijn pap zei: "er zit maar 1 ding op druif, experimenteren"

homo heeft niks met wel of geen verkering te maken en of de ander ook op jou is. Het gaat erom bij welk geslacht je voorkeur ligt. Bij de meeste mensen is dat de andere sexe, bij sommige (10% dacht ik) op hetzelfde geslacht en dan heb je nog de bietjes he.... niet wat voor mij Macho Macho Man

je zou natuurlijk ook bi kunnen zijn. je kunt het ook proberen er van genieten en realiseren dat het niet je ding is voor de toekomst.

Het zou best wel kunnen dat je homo bent. Maar ik denk aan mezelf, ik ben wel eens verliefd op een meisje geweest en dat is later nooit meer voorgekomen. Ik ben waarschijnlijk voor 2% homosexueel.

Als je niets om vrouwen geeft , dan dus wel . Maar dat moet kunnen ! Het kan ook zijn dat je bisex bent !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100