Waar kan ik het beste hulp krijgen om te voorkomen dat ik grensoverschrijdend gedrag vertoon met/bij kinderen?

Vandaag op het werk wilde ik het aan mijn collega's vertellen. Toen realiseerde ik mij dat ik het niet meer geheim kan houden en wil ik het hier anoniem kwijt. Ik verwacht absoluut geen medeleven en ik weet dat de meest erge reacties zullen komen.. Ik weet niet meer wat ik moet doen, mezelf aangeven bij de politie? Ik kan het niemand vertellen, mijn vrienden niet en ook mijn familie niet dus vandaar dat ik het hier post. Maar ik kan mezelf niet meer recht in de spiegel kijken. Ik werk in de kinderopvang en toen een kind in de broek had geplast, moest ik haar verschonen. Ik benadruk dat ik het niet heb gedaan, maar ik wilde toen ontucht met haar plegen. Vraag me niet waarom, maar die zieke gedachte had ik. Gelukkig heb ik het NIET gedaan, maar bij mij begonnen er alarmbellen te rinkelen. Ook kijk ik de laatste periode op een seksistische manier naar kinderen. Ik kijk niet naar kinderpornografie, maar ik heb wel de behoefte om dit te doen. Ik weet dat dit strafbaar is. Bij mij zijn de alarmbellen gaan rinkelen. Ik heb een zieke geest en ik weet niet waar dit vandaan komt. Het is iets van de laatste tijd, eerder had ik deze gedachtes niet en keek ik op een normale manier naar kinderen. Ik schaam me kapot? Wat als mijn ouders en vrienden hier achter komen? Niemand zal meer met me willen omgaan. Ik wordt door de politie opgepakt en misschien is dat ook maar het beste. Het is helemaal niet mijn intentie om kinderen wat aan te doen!! Ik ben bang van mezelf geworden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga morgen naar je huisarts en vraag een spoed verwijzing naar een psycholoog. Je hebt op dit moment hele nare gedachten. Maar zolang je er niks mee doet ben je geen slecht persoon. Praat hierover met een psycholoog zodat je geholpen kan worden. Sterkte hiermee

Meld je ziek of neem vakantie van je werk zodat je zeker niet in de verleiding komt en ga naar een psycholoog. Het belangrijkste is dat je nog niets hebt gedaan wat strafbaar is maar hoe langer je wacht hoe moeilijker het is om de verleiding te weerstaan. Gelukkig geef je zelf toe dat dit een probleem is en dat je eraan wilt werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100