Is dit laf, als je een brief in iemand zijn kluis stopt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hallo, Ik zou je eerst nog even willen verwijzen naar: www.leerlingen.com/liefde. En nu het antwoord op de vraag: Ik als jongen vind het niet erg als je een jongen niet durft aan te spreken en liever een briefje geeft. Het is ook niet laf, omdat iedereen er denk ik wel een beetje moeite mee heeft, om gewoon zijn gevoelens te vertellen aan degene waar die verliefd op is. Als je een uitgebreider antwoord wil vraag het even, dan zal ik dat even voor je doen. Toegevoegd na 5 minuten: Oke: Een jongen vind het denk ik romantisch als je hem een briefje geeft waar je je gevoelens op zet (eventueel zonder je naam erbij), dat maakt het spannend, voor hem en voor jouw. Gewoon dat briefje in zijn kluis doen en dan kijken hoe hij reageert. Toegevoegd na 12 minuten: Toevallig als je hier even kijkt: http://liefde.leerlingen.com/vraaghet.php?id=144064 (er is alleen nog geen antwoord op, maar morgen zeker weten wel)

Nee, hooguit onzeker.

Nee hoor helmaal niet, ligt aan de inhoud van je brief en de intentie erachter? Enkel heb je niets in de kluis van een ander te zoeken!

Nee, vind ik juist spannend!

Nee hoor, beter dan helemaal niets durven te zeggen.

neeeeeeeee man, dat is juist super lief, ik vind het heel romantisch.... mits je er iets op gezet hebt.... dit zijn de kleine dingen waar mensen van houden. ook al geeft niemand het toe...

Helemaal niet, stoer juist! Je moet het maar durven! Hoe zou jij dat vinden, leuk toch? Het is een compliment, dat vind iedereen leuk. Succes gegarandeerd (nou ja, bijna dan...)

Nee, niet laf. Face to face is altijd de beste keus, in ieder geval als het om liefde gaat, maar natuurlijk is dit ook het moeilijkst. Dus een brief is opzich nog wel een slim idee hoor!

Als het om een liefdesbrief gaat : nee, spannend juist, en eigenlijk ook best wel dapper. Als het een brief is waarin je het uitmaakt : ja, heel laf. Dat doe je face-to-face.

zeker niet laf, vind het inderdaad ook wel wat spanneds hebben! en het kan natuurlijk zijn dat wanneer je het 'in het echt' wil zeggen je er niet uitkomt, dan vind ik een brief een mooie oplossing, vind het wel speciaal een brief, zeker niet aan laf denken dus!

Nee, als je het niet persoonlijk durft te geven is het een goed alternatief.

zeer verstandig nee heb je en ja kun je krijgen

volledig eens met peco, romantisch en zeker gemeend

Nee hoor..zeker niet laf. Ik vind het wel een lief gebaar van jou. Wellicht hij ook wel..dat hoop jij toch ook, hè? Gr. Ton

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100