Waar kan ik terecht als ik weg wil van mijn man?

Ik heb 2 kinderen en een hele agressieve man. Hij is altijd kwaad en geweldadig naar mijn oudste zoon en ook erg onbeschoft en grof naar mij toe.
Ik wil absoluut niet verder met hem. Van mijn familie moet ik niet verwachten dat ze mij hierbij zullen helpen. Die zullen met mn man praten. Hij zal zich even gedragen maar valt daarna weer in zn oude gewoonte.
Ik wil dit niet meer. Ik leed in een gevangenis. Ik ben niet wie ik wil zijn. Al ruim 11 jaar niet meer. Wie weet waar ik naartoe kan met mijn 2 kinderen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bij huiselijk of eergerelateerd geweld is het áltijd goed om te bellen. Ook als je je afvraagt of wat je thuis meemaakt normaal is. Of als je je zorgen maakt over je kinderen. Wij helpen je de situatie te veranderen. Je kunt ons veilig bellen. We zijn er om je zo goed mogelijk te helpen. Samen met jou bepalen we de vervolgstappen. We kunnen je in contact brengen met hulpverleners bij jou in de regio. En, als je dat wilt, nemen we contact op met de politie. Bel, 0800 - 2000 In elk gezin of relatie is er wel eens ruzie. Dat is heel normaal. Maar wat als er klappen vallen, er dagen wordt gezwegen of je steeds uitgescholden wordt. Of dat je partner je dwingt om seks te hebben of controleert waar je naartoe gaat en met wie je praat. Dit is niet normaal. Toch komt het heel veel voor. De slachtoffers zijn vooral vrouwen, maar er zijn ook mannen die het overkomt. Voor kinderen is huiselijk geweld bovendien heel schadelijk. Huiselijk geweld gaat zelden tot nooit vanzelf over. Het steunpunt maakt zich sterk om huiselijk geweld te stoppen en te voorkomen. Ben je slachtoffer, pleger of omstander, zoek dan hulp bij het steunpunt. Een professionele hulpverlener kan helpen de dingen op een rijtje te zetten en helpen de juiste hulp te vinden om het geweld te laten stoppen. Ook eergerelateerd geweld is een vorm van huiselijk geweld en kan bij het steunpunt worden gemeld. Toegevoegd na 2 minuten: Overal in Nederland zijn Veilig Thuis organisaties. Om de dichtstbijzijnde Veilig Thuis bij jou in de buurt gemakkelijk te vinden, kun je hier op de regio klikken waar je hulp en advies zoekt. http://www.vooreenveiligthuis.nl/veilig-thuis?utm_campaign=sea-geweld-huiselijke-kring&utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_term=%2Bmeldpunt%20%2Bhuiselijk%20%2Bgeweld&gclid=CKW2tsK_r8sCFYu6GwodA8gMYA

Bronnen:
http://www.fjc-mb.nl/?page=slachtoffer.html
http://www.vooreenveiligthuis.nl/veilig-th...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100