Weet iemand nog leuke ijsbrekers?

'Er zit iets, een.. eeh, daar, op je neus'
*hand naar neus*
'Toet!'

'Wacht, je hebt daar iets'
*kijkt omlaag*
*pats tegen kin*

Zulke kleine geintjes die de spanning van een gesprek halen. Heeft iemand er nog een?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je een scheet voelt aankomen, vraag aan die ander: Trek eens aan mijn vinger en laat dan precies op dat moment een scheet... Wij deden dat toen we klein waren...

"hé, hebt je zonnebril nog op" "oh nee, het zijn je neusgaten !" hahahahaha Toegevoegd na 42 minuten: "wist je dat je van masturberen vlekken op je handpalm krijgt?’ De persoon kijkt naar zijn handen. En dan heeft hij het door… was altijd lachen op de middelbare school.

Palm een muntje (verstop in je handpalm waardoor je je hand nog wel normaal kan bewegen) en zeg: 'he, er zit iets in je haar' of 'er zit wat achter je oor'. 'tover' daarna het muntje uit het haar of vanachter het oor vandaan.

Ik vind dit wel een leuke ijsbreker (zie link):

Bronnen:
http://blogsimages.skynet.be/images_v2/002...

Laat iemand je de binnenkant van zijn/haar hand tonen. Ga er met je wijsvinger in kringetjes overheen en spreek de toverspreuk;"ik kan toveren, ik kan toveren dat je hand naar peper ruikt, ruik eens", als die ander dan ruikt tik je de hand in zijn/haar gezicht. Niet te hard hoor! Vooral kinderen trappen er altijd in en gaan het dan bij anderen ook doen.

Persoonlijk was ik nogal gecharmeerd van deze: http://www.alleschepen.nl/advert/~117886.0.0.0.0.html Toegevoegd na 10 minuten: Oke, er vanuit gaande dat je geen bootjes bedoelt: http://www.spelenboek.nl/index.php/Categorie:IJsbrekers

'Wist je dat mensen waarvan hun handen groter zijn dan hun hoofd een grotere kans hebben om aids te krijgen?' - Je gesprekspartner plaatst zijn/haar hand op gezicht, gewoon voor de zekerheid. - Jij slaat op de hand en geeft zo een indirecte klap voor het gezicht.

Zeg tegen hem/haar : je hebt chips in je haar. O,nee sorry het zijn je oren. Toegevoegd na 4 minuten: Vraag of hij/zij al heeft gehoord van het onderzoek betreffende het vaststellen van iemands i.q. Dit berekenen ze nu via je schoenmaat, dit is namelijk hetzelfde.

Hou je vlakke hand ongeveer op hoogte van je bovenbeen en ga dan heen en weer met je hand. Je vraagt wat is dit. Dan zeg je ongeveer een meter.

Kijk Kijk daar boven je Daar vliegt een dode vogel

Als de ander een koekje bij zijn koffie heeft, kijk je langs hem heen en zwaait (alsof je iemand ziet), je gesprekspartner zal dan omkijken en pak jij z'n koekje af. Flauw he ;)

tijdens het eten een keer aan het eten(liefst toetje of saus) ruiken en dan hardop vragen of dat nog wel fris is. 10 tegen 1 dat er meerdere mensen ook met hun neus vlak boven het eten gaan hangen, voor de zekerheid. een tikkie op het achterhoofd is dan vaak al genoeg voor een leuk kodak moment.

Jij: ik zou je oren maar eens water geven. Ander: Waarom dan? Jij: ze hangen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100