Weet iemand nog leuke ijsbrekers?

'Er zit iets, een.. eeh, daar, op je neus'
*hand naar neus*
'Toet!'

'Wacht, je hebt daar iets'
*kijkt omlaag*
*pats tegen kin*

Zulke kleine geintjes die de spanning van een gesprek halen. Heeft iemand er nog een?

Weet jij het antwoord?

/2500

'Wist je dat mensen waarvan hun handen groter zijn dan hun hoofd een grotere kans hebben om aids te krijgen?' - Je gesprekspartner plaatst zijn/haar hand op gezicht, gewoon voor de zekerheid. - Jij slaat op de hand en geeft zo een indirecte klap voor het gezicht.

Zeg tegen hem/haar : je hebt chips in je haar. O,nee sorry het zijn je oren. Toegevoegd na 4 minuten: Vraag of hij/zij al heeft gehoord van het onderzoek betreffende het vaststellen van iemands i.q. Dit berekenen ze nu via je schoenmaat, dit is namelijk hetzelfde.

Als de ander een koekje bij zijn koffie heeft, kijk je langs hem heen en zwaait (alsof je iemand ziet), je gesprekspartner zal dan omkijken en pak jij z'n koekje af. Flauw he ;)

tijdens het eten een keer aan het eten(liefst toetje of saus) ruiken en dan hardop vragen of dat nog wel fris is. 10 tegen 1 dat er meerdere mensen ook met hun neus vlak boven het eten gaan hangen, voor de zekerheid. een tikkie op het achterhoofd is dan vaak al genoeg voor een leuk kodak moment.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100