Mag ik in nederland wonen met een verblijfvergunning 5 jaar geldig ?

Hallo, mijn naam is eduard en ik ben getrouwd met een nederlandse vrouw, ik woon al 2 jaar en 3 manden in nederland, van onze relatie hebben wij een mooi kindje gekregen, maar de relatie gat niet zo goed, dat is zo want ze heb veel contact met zij ouders, ze is altijd voor hun en hun voor haar, alles dat ik zeg is niet belangrijk voor hun, ik voel een beetje discriminatie van hun , mij schoonvader is dominee protestant, heel streng , ik heb alles geprobeerd om mij relatie verbetere maar kom nooit goed, maar ik wil niet meer met haar wonen , maar wel in contact met mij kindje zijn?
als ik gat lopen uit mijn relatie, moet ik aan mijn land terug gaan , of kan ik hier in nederland wonen en werken? als dat kan leuk voor mij, want kan ik heel vak aan mijn kindje zien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Waarschijnlijk gaat dit niet lukken, omdat je dan korter dan 5 jaar met haar getrouwd bent geweest/samen gewoond hebt. Maar er worden uitzonderingen gemaakt, dus zeker proberen het voor elkaar te krijgen. Bij haar blijven totdat die 5 jaar om zijn, is niet goed voor je kind, die voelt spanningen in jullie relatie en die voelt ook dat jij/jullie niet gelukkig zijn. Mocht je niet mogen blijven, probeer dan toch een goed contact met je kindje te houden, dat kan ook vanuit het buitenland. Neem even contact op met het juridisch loket, zij kunnen je meer vertellen over je kansen en mogelijkheden (0900 8020 10 cent per minuut). Sterkte en succes.

Bronnen:
http://www.juridischloket.nl/Pages/default.aspx
http://www.juridischloket.nl/vraagenantwoo...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100