Hoe voelt het wanneer je , je ware liefde heb gevonden?

Geeft het een boest van zelfvertrouwen ? Ga je een toekomst met iemand zien..
Kortom , hoe voelt zoiets en hoe weetje dat je hem gevonden heb?
(ik heb hem nog niet gevonden maar ben wel benieuwd hoe dat voelt)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het geeft rust. Rust in je hoofd omdat je weet dat er iemand is voor je. Iemand die thuis op je wacht, die je zal bijstaan in moeilijke tijden. Die je [vrijwel] onvoorwaardelijk zal steunen.

Dat gevoel herken je gelijk als het zover is. Het is niet uit te leggen wat je dan precies voelt. Een beetje zoals Jelle zegt, maar ook een diep innerlijke herkenning. Alsof je die persoon al eeuwen kent. Het is hetzelfde als je voor het eerst ouder wordt. Je weet niet hoe het voelt om kinderen te hebben, totdat het zover is en dat gevoel kun je een ander bijna niet uitleggen.

Wanneer beide partijen het er over eens zijn, dan is de kans behoorlijk groot dat het zo is na 20 jaar samen zijn... De een voelt zich totaal thuis en geaccepteerd en dat is ook wederzijds... Er is geen dominantie maar saamhorigheid en gelijkstromigheid in de relatie... Alles in jou voelt dat het zo is en de ander bevestigt dat steeds weer... Zo voelt dat... Ik heb een relatie die voldoet aan de beschrijving hierboven en wij vermoeden samen dat we de ware te pakken hebben, wij zijn nog niet helemaal zeker, maar over 20 jaar kunnen wij er meer over vertellen samen...

Een vrolijk gevoel.

Een vonk van herkenning, twee zielen die elkaar weer ontmoeten. Het gevoel van samen een te zijn. Diep van binnenuit het zeker weten van dat is de persoon waar ik verder mee wil.

de ware bestaat niet. Als je een liefde hebt gevonden, voel je je heerlijk, sterk, zeker, nuttig, je denkt dat je alles aankan.

als je in zijn ogen kijkt weet je dat je thuis komt een veilig gevoel, je weet en voelt dat hij er gewoon voor je zal zijn maar ik heb de ware pas ontmoet toen ik 34 was

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100