Hoe weet je of een jonge je echt leuk vind? En hoe weet je of een jonge je maar gewoon 1 keer het bed in wil hebben en daarna niet meer.

Ik ben een meisje van 17 en ging een poosje erg veel met een jongen om. Ik heb naast hem geslapen, dat voelde echt fijn. Ik ben nog steeds maagd en heb dat ook niet aan hem weggegeven gelukkig. Want wat blijkt?; Ik zou naar hem toe komen maar had afgezegt met een reden wat er even niet toe doet. Hij vond het jammer maar kon het begrijpen. Vervolgens vroeg ik aan hem wanneer ik hem weer zag. Hij zij heel lief 'Komt wel goed schat, snel weer!' Daarna hem ik NIETS meer van hem gehoord. Ik had al het idee dat er iets niet goed zat dus heb mezelf voorgenomen te wachten tot hij contact zocht. Maar niets dus.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je er achter wilt komen of een jongen je 'echt' leuk vind dan moet je het van zijn kant laten komen en niet te snel toehappen, laat m maar even een tijdje echt moeite voor je willen doen dan weet je dat hij je 'echt' leuk vindt, als hij gewoon bij je wilt zijn, leuke dingen doen, bios, uit eten etc en niet teveel push't om je in bed te krijgen dan is het oke, dan gaat het hem ook niet direct om 1 x seks.. Dan erbij het blijft moeilijk te zeggen, je hebt dit soort ervaringen nodig om mensen(mannen)kennis te krijgen, het zal je best eens overkomen en 1 tip NEE is NEE.. wees daar altijd duidelijk in, zodra je toelaat is het natuurlijk makkelijk voor een jongen, hij zegt het voort tegen zijn vrienden en hoppa die is makkelijk te krijgen.. zolang je zelf er niet achter staat niet doen.. liever de naam Bleu of preutse dan een afgelekte boterham! ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100