wat moet ik doen als ik met de vader van me dochter nog samen woon maar een nieuwe vriend heb?

ik woon nog bij de vader van me dochter maar ik hou niet meer van hem en ik heb een nieuwe vriend maar ik ben bang als ik de vader van me dochter verlaat dat ik haar kwijt raak.wat moet ik doen??

Weet jij het antwoord?

/2500

ik zou hoe dan ook eerlijk proberen te zijn... iedereen heeft recht op de waarheid.. al zal het erg zwaar zijn..!

Lastig geval.. Ik kan me voorstellen dat je ontzettend aan het twijfelen bent op dit moment. Ik zelf bekijk in zulke ontzettend lastige situaties wat het beste voor MIJ is. Hoe belangrijk is die nieuwe vriend; is hij het waard om je dochter en je huis hiervoor op het spel te zetten? Een vraag waar alleen jij antwoord op kan geven. Ik ben jou niet, en kan dus ook geen antwoord geven in ja of nee.. Voor het kind is het wel het beste als de ouders samen zijn... Verder is het een kwestie waarin alleen jij de juiste beslissing kan maken.. Laat je gevoel je leiden..

mijn mening in zulke situaties is eigenlijk altijd hetzelfde sluit eerst het één af voordat je naar de volgende stapt. waarom zou jij je dochter kwijt raken? dat stukje begrijp ik niet helemaal van een ongelukkige moeder word zij ook niet gelukkig kijk eens wat het beste is voor je dochter dan weet je vast wel wat je te doen staat

Heel eerlijk zijn en praten. Probeer een oplossing te vinden. Maar bovenal héél, héél goed nadenken. Hier is ook een kind in het geding en die vraagt ook niet om onveiligheid in haar omgeving.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100