Als je geen ergenissen heb aan je partner die je storen , zit het dan goed?

Wanneer je dus geen ergenissen heb in je partner die je storen , zit de relatie dan goed?
Dan heb ik het over persoonlijke eigenschappen, niet over alle rommeltjes en troepjes die vooral dames overal laten slingeren.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mijn dame en ik waren gisteren 50 jaar getrouwd en dan leer je elkaar wel kennen. Natuurlijk zijn er over en weer eigenschappen van je partner,waaraan je je ergert,maar zoals het gezegde luidt: Liefde overwint alles! Mijn antwoord is dan ook,als er geen ergenissen zijn,zit het juist niet goed.

Nee je zit alleen goed als het wederzijds is... En als je samen woont met je partner, want ik je moet bij elkaar wonen 24/7/52, dat ook... Toegevoegd na 1 minuut: Die persoonlijke eigenschappen doen wel mee hoor, kun jij een relatie hebben zonder persoonlijke eigenschappen, ik kan dat namelijk niet... Zelfs de geur moet ik kunnen verdragen, sterker nog die moet ik heerlijk vinden...

Volgens mij is dat onmogelijk tenzij je de perfecte partner hebt gevonden en die bestaat niet.waarschijnlijk ben je nog in het stadium''liefde maakt blind en Jantje kan niet zien''.

Ergenissen komen pas later. Dus nog even afwachten :)

Of het goed zit kun je daar niet aan afleiden, je kunt alleen afleiden dat er geen eigenschappen van hem/haar zijn die je storen.

Hoeveel je ook van iemand houdt,ergernissen zullen er altijd zijn. Ze zullen minder ernstig lijken omdat je van die persoon houdt.Er moeten natuurlijk niet te grote verschillen zijn en in belangrijke zaken moet je toch een bepaalde connectie hebben.Als je geen ergernissen hebt lijkt het mij dat je de ander door een (te)rooskleurige bril bekijkt.

Geen ergernissen aan je partner is wel fijn maar of dan de klik er ook is dat is maar de vraag. Ook kam het al een soort vervlakking zijn. Een relatie hebben zal toch een diepere kern moeten hebben. kijkt me zo.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100