Hoe kan ik me vader vinden?

Hoi!
sorry, nederlands is niet me moedertaal. Maar ik heb jullie hulp nodig. Ik ben op zoek naar me vader, Ik weet alleen dat hij in Amsterdam woont. Maar ik kan zijn adres niet vinden en hij heeft een geheim telefoonnummer. Hebben jullie in Nederland een soort bevolkingsbureau of zoiets waar ik zijn adres zou kunnen krijgen? Het is heel erg dringend. Hebben jullie een idee hoe ik hem zou kunnen vinden? Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt eens contact opnemen met televisiemakers van de KRO: gezocht of vermist. Daar kunnen ze vaak familieleden vinden. Als je niets dan een woonplaats hebt is het erg moeilijk om je vader te vinden. Als je een naam hebt zou je in de telefoongids kijken en al die namen in Amsterdam kunnen bellen om te kijken of je vader er bij zit. Je kunt ook op marktplaats.nl een advertentie zetten. Succes! Toegevoegd na 1 minuut: Het programma Vermist is overigens van de TROS http://www.vermist.nl/

Helaas kan dit niet in Nederland. Het tv-programma 'Tros Vermist' kan je misschien wel helpen. Hieronder vind je een link om je aan te melden. Je kunt ook bellen met 035-6715234.

Bronnen:
http://www.vermist.nl/index.php?id=78

Je hoeft je niet te excuseren voor je taalgebruik, er is weinig mis mee. Ik zou beginnen bij de gemeente van Amsterdam. Je kunt via onderstaande website in kontakt komen en vragen wat ze voor je kunnen doen. Ik wens je veel succes in je zoektocht!

Bronnen:
http://amsterdam.nl/

Dat kan zo als uit de diverse antwoorden blijkt op verschillen de manieren. Maar succes is niet verzekerd. Maar een ander punt is: Heb je er wel eens bij stilgestaan,dat jouw vader misschien NIET gevonden wil worden?

Je zou kunnen overwegen een advertentie te plaatsen in de diverse kranten die verkrijgbaar zijn in/voor Amsterdam. Waarbij je aangeeft dat je op zoek bent naar je vader. Uiteraard met zoveel mogelijk informatie erin. Als je een idee hebt van waar hij woont in Amsterdam, zou je daar bij wat mensen kunnen navragen. Bijvoorbeeld bij winkeliers of kroegen. Het zou goed kunnen dat iemand je verder kan helpen, indien je ze informatie kunt geven, die zij herkennen. Vwb je Nederlands moet ik je mijn complimenten geven, daar is niets mis mee. Je bent goed te begrijpen. Ook dit zal heel belangrijk zijn bij het vinden van je vader. Ik wil je veel succes wensen hierbij!

Probeer eens http://wieowie.nl/ http://www.voelspriet.nl/personenzoeken.htm http://www.linkinzicht.nl/ http://www.stamboomzoeker.nl/ http://www.internetaddressbook.com/nl/ Succes.!!!

Als je een achternaam hebt zoveel mogelijk mensen bellen en/of benaderen met dezelfde achternaam, om te beginnen in Amsterdam. Misschien zit er familie tussen of iemand die hem kent. Oproepen plaatsen op internet op veel websites. Het liefst met zoveel mogelijk gegevens natuurlijk, en ook in de krant misschien. Je kan in veel huis aan huisbladen gratis adverteren en anders een keer in de Telegraaf of ander dagblad. En verder de tips van hierboven, zoals het programma Vermist benaderen.

Behalve "Vermist" op TV, is er ook een succesvol radioprogramma. Luister maar eens op zondagmiddag naar 'Adres onbekend' op radio 2 van de KRO van 12.00u tot 14.00 u. Daar wordt dan ook een telefoonnumeer genoemd wat je kunt bellen als je hulp wilt. http://adresonbekend.kro.nl/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100