Ik heb geen zin in de 24uurs marathon van school, maar mijn vriendinnen willen persé dat ik er bij ben. Wat moet ik doen?

Ik heb woensdag 24uur marathon van school maar daar heb ik geen zin in. Mijn vriendinnen willen dat ik kom omdat het zonder mij niet gezellig is. Moet ik voor mezelf kiezen of voor hen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou er wel heen gaan, je vriendinnen vinden het gezellig dat je er bent en je doet het voor het goede doel! En als je het echt niet ziet zitten om een hele nacht op te blijven, zou je bijvoorbeeld tot 10 of 11 uur kunnen blijven en dan naar huis gaan. Dat is beter dan helemaal niet gaan!

Soms moet je iets voor je vrienden overhebben. bedenk ook dat je, als je niet meegaat, niet mee kunt praten in de dagen daarop. En je kunt toch gewoon meegaan en als het je halfweg niet bevalt vertrekken

Hey Jongedame, Vraag jezelf eens serieus af wat jouw beweegreden is om wel of niet naar de marathon te gaan.(geen zin is......) Daar maak je zelf een bewuste keuze in en die keuze blijf je trouw. Al staat de koningin vanavond op de stoep, jij toont persoonlijkheid door vast te houden aan jouw keuze. Een beslissing omdat anderen dat van jou verlangen of omdat anderen dat "gezellig" zouden vinden, daarmee doe je jezelf geweld aan. Het feit dat je vriendinnen hebt geeft aan dat je wel over sociale vaardigheden bezit. Dus daar hoef je het zeker niet voor te doen. Kies voor jezelf, klinkt egoistisch, maar is het niet !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100