Waaraan kan je zien of merken dat mensen verliefd zijn op het verliefd zijn zelf?

Waaraan kan je dat zien.. ik kan het vaak redelijk inschatten maar waaraan precies weet ik niet..

Hoelang kan je verliefd blijven op het verliefd zijn zelf.. ik denk dat mensen dat niet erg lang kunnen volhouden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je merkt het alleen aan jezelf... en als je genoeg spiegelneuronen hebt, dan kun je aan bepaalde tekenen zien dat een ander ook verliefd is... Maar het is niet zichtbaar als je het zelf niet ervaart... Toegevoegd na 46 seconden: En verliefd zijn op het verliefd zijn is onzin, nonsense...

mensen die uit een relatie komen met een sleur, waarschijnlijk na jaren lang trouw geweest te zijn in een keer vreemd gaan en denken dat het om echte liefde gaat. ze missen de periode van spanning en verliefd zijn en gedragen zich als een verliefde puber om hun problemen te vergeten.

Mensen die verliefd zijn op het verliefd zijn zelf geven ook alleen maar om zichzelf en niet om de ander. Die zullen dus ook niet vol zijn van degene op wie ze verliefd zijn, maar alleen praten over hoe fantastisch het is DAT ze verliefd zijn.

Ik denk dat ze verliefd zijn op het verliefd zijn zelf vanwege het gevoel. De kriebels in je buik de warmte die door je stroomt als de ander je op een bepaalde manier aankijkt, aanraakt, kust, complimentjes geeft. Het is toch een heerlijke tijd? Helaas sluipt er na een tijdje een soort sleur in, het kan ook niet altijd zo spannend blijven. Kijk, verliefdheid is heel anders dan liefde, die groeit met de tijd. Ik denk dan ook dat dit soort mensen die verliefdheid langer volhouden naar gelang de partner het spannend houdt. Als ze zo iemand tegenkomen dan hebben ze m.i. geen behoefte meer aan het gevoel dat verliefdheid geeft en kan het tot echte liefde groeien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100