mijn vriend is zo jaloers dat ik niet meer mag boksen, wat moet ik doen ?

Toegevoegd na 6 minuten:
ik train al 3 jaar maar omdat er jongens wilt hij dat ik niet meer ga, ik hou zo veel van hem maar ik wil niet stoppen ik hou van boksen, what to do ? =(

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gewoon niet stoppen met boksen. Want als hij eenmaal in de gaten heeft dat ie met jaloers gedrag alles voor elkaar kan krijgen bij jou wat ie maar wil, dan beloon je hem juist met het gedrag wat jij zo verafschuwd.Praat gewoon met hem en werkt dat niet dan *snauw*( om t zo maar even te noemen) je gewoon tegen hem dat je het boksen gewoon leuk vind en niet de jongens die er bij zitten. En werkt dat niet en blijft ie door gaan,met moeilijk doen, dan is het gewoon aan HEM wat ie doet. Of hij accepteert jou en je hobby en hij vertrouwd jou gewoon. (Hij moet er misschien wel even aan wennen) Of hij zoekt zich een grietje op dat een typische meisjes sport beoefent of zich met een echte typische meisjes bezigheid bezig houd. Maar meestal komt het vanzelf wel weer goed als hij eenmaal in de gaten heeft dat je echt te vertrouwen bent dan verdwijnt die jaloezie meestal wel iets naar de achtergrond en komt daar zijn trots naar jou toe voor terug.

Heel goed nadenken of hij nog wel jouw vriend mag zijn. En blijven boksen als jij dat leuk vindt. Soms moet je wat aanpassen aan elkaar, maar echt verbieden vind ik niet horen

Jij hoeft niets te doen. Je kunt je nooit door je vriend laten voorschrijven wat jij wel of niet mag doen. Jij doet niets verkeerds. En als hij ziekelijk jaloers is, dan moet hij wat doen, namelijk iets doen om zijn jaloezie te verminderen. Stel je voor: nu "mag" je niet boksen. mag je niet op eens sport waar jongens bij zijn? Mag je straks ook nooit een cursus doen waar jongens ook op zitten? Mag je straks wel de deur uit? Nee hoor! NU zorgen dat jij je eigen gang kunt blijven gaan. Toegevoegd na 3 minuten: Kan hij niet eens mee naar de training, om te zien hoe het er aan toe gaat? Jaloezie is een universeel en ongelukkig aspect van de mensheid, want niet alleen is de jaloerse persoon ongelukkig door deze emotie, hij of zij wenst ook een ander ongeluk toe. Als hij van jou houdt, dan laat hij jou je gang gaan. En anders is het geen liefde maar bezitsdrang.

Hoe oud ben je,hoelang is hij al je vriend?Ik zou er even heel goed over nadenken als ik jou was.Vooral niet aan toegeven.Als je dat doet gaat hij je nog veel meer verbieden.De volgende stap is dat je bepaalde kledingstukken niet meer mag dragen,geen mannelijke vrienden meer mag hebben enz.Maak hem duidelijk dat je dit niet accepteerd en dat het anders over en uit is.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100