Denkt een man meer met verstand of met hart als hij verliefd is??

Er wordt vaak gezegd dat een man direct is en niets heeft te verbergen als het wilt doe ie ht dan!, mooi, maar wat nou als de man al een vriendin heeft en toch andere vrouw leuk vindt maar ook ligt er lange afstand tussen de twee,andere land, hoe denkt dan een man over zó'n situatie zal hij meer met verstand denken en beslissen van het is te ver, moeilijk, misschien past niet of doet dat helemaal niet toe als een man echt verliefd en geinteresseerd is?

Wij als vrouwen zijn emotioneler natuurlijk en kunnen misschien op iemand vallen en voorgaan puur uit de liefde terwijl wel beseffen dat het niet helemaal verstandig, als een relatie heeft bv maar kunnen toch niet opgeven
Maar let er een man daar meer op of is het zelfde? wat gebruikt hij dan het meest, Verstand of Hart

Weet jij het antwoord?

/2500

In zijn algemeenheid is er een verschil tussen mannen en vrouwen dat bij vrouwen de afstand en het gemis de liefde doet toenemen, en bij mannen dat de liefde toeneemt als die vrouw bij hem in de buurt is. Als je verliefd bent, dan doet het verstand niet meer mee. Dat geldt voor mannen en voor vrouwen. Of de liefde nu haalbaar is of niet. Overigens is de uitdrukking "denken met het hart" wel bijzonder.

Dat soort besluiten maak je met je hart.

Dat is per man verschillend. Maar ik denk wel dat mannen eerder zeggen wat ze denken en willen in een relatie. Zijn niet zo in de wolken maar realistischer. Gaan af op je gedrag.

de kunst van een relatie is samen zijn en blijven en gebruik maken van elkaars kenmerken en talenten. Het is lastig om vrouwen emotiegevoeliger te noemen en mannen rationeler. Er zijn vrouwen die ook om kunnen springen met mannelijke eigenschappen en mannen die gevoeligheid hebben met de vrouwelijke emotionele eigenschappen. De kunst van een relatie is dus samen elkaar aanvullen, afgestemd zijn en respect voor ieders eigen wijsheden.

Denk dat een goede man als hij verliefd op je is met z,n verstand en met z,n hart reageert. Als hij echt verliefd is gaat hij er helemaal voor. Hoever de afstand ook is.

Vrouwen zijn over het algemeen gevoeliger en mannen meer praktiser, dat wordt vaak verteld. Mannen kunnen seks en liefde beter gescheiden houden. Een man kan over het algemeen met meerder vrouwen tegelijk seks hebben zonder er ook maar een klein beetje voor te voelen, vrouwen vaak niet.....die voelen meer emotie en worden sneller verliefd. Als een man een relatie krijgt in het buitenland dan ligt het er maar aan of het hem echt om de persoon te doen is of enkel om het lichaam.... Ondanks dat mannen meer als ongevoelig bestempeld worden kan een man wel degelijk gevoel hebben, daarentegen kan dat zo sterk zijn dat een man hier in Nederland alles op zou geven om die vrouw in het buitenland gelukkig te kunnen maken.... Moraal van het verhaal....Het is niet te peilen, ieder mens is verschillend, dat komt omdat we een individu zijn en geen groep.

Hij houdt van jou maar ook van haar. Als er al zaken zijn die worden gedeeld zoals de helft van een huis, kinderen en materiële zaken dan zal een man eerder neigen om dat wat hij heeft niet te laten schieten. Ik hoop natuurlijk dat hij voor jou kiest, dat hij op jou verliefd is dat heb je heus wel goed gezien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100