Hoe wens je iemand toch een gelukkige verjaardag, terwijl die terminaal is?

hoe wens je iemand een gelukkige verjaardag, terwijl die terminaal is? Die heeft maar een paar dagen meer. Niks zeggen gaat niet, en een "gelukkige verjaardag wensen ook niet. Hoe ga je er mee om en wat kan je zeggen?????

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb een aantal jaren geleden een dergelijke situatie meegemaakt' Ik heb er met de betreffende vrouw gewoon over gepraat en haar het volgende gezegd: Natuurlijk kunnen we vandaag niet als een feestdag bestempelen..maar niettemin wil ik je van harte feliciteren met je verjaardag. Het mooiste cadeau zou zijn als je uit je lijden werd verlost..en je op zachte, vredige, wijze zou mogen inslapen. Met een kus..zonder woorden..nam ik daarna afscheid van haar.. Groet, Ton

Je kunt hem laten weten dat je zijn verjaardag niet vergeten bent, maar in deze omstandigheden niet goed weet wat je moet zeggen. Als de persoon in kwestie goed aanspreekbaar is en je relatie met hem goed is kun je ook vragen hoe hij het ervaart om in deze omstandigheid jarig te zijn.

Je zou bloemen kunnen brengen/sturen met een mooie kaart. Het is misschien makkelijker voor je om op te schrijven wat je hem wilt zeggen, dat kan op de kaart. Eventueel zou je ongeveer het volgende kunnen schrijven: **Lieve.../Beste... We willen je graag laten weten dat we je verjaardag niet vergeten zijn maar weten ook niet zo goed wat we moeten zeggen, dat begrijp je wel. En toch is deze verjaardag heel bijzonder en hopen we dat deze dag een hele mooie dag mag zijn voor jou en je geliefden. Zo mooi, dat deze dag niet vergeten wordt. Wij zullen jou in ieder geval niet vergeten, dat willen we je op deze manier ook laten weten. Hartelijke groet van .. ook aan je vrouw en kinderen (of hun namen)** Misschien passen bepaalde woorden/zinnen niet bij jullie, of bij hem, maak er je eigen tekst van. Het is eigenlijk wel heel mooi om bewust iets moois toe te voegen aan zijn laatste verjaardag.

Bij verjaardagen zeg ik vaak: ik wens je een heel fijne dag. Nu weet ik niet of deze persoon zich slecht voelt anders kan je hem nog steeds een fijne dag wensen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100