wat moet ik doen in deze situatie?

mijn vriend die woont dus in noorwegen,en we zouden elke dag via skype en msn contact houden,maar sinds eergister ligt zijn internet uit en hij blijft me de hele tijd sms'n,maar ik kan hem niet sms'n want anders krijg ik te hoge kosten..(ik heb een abonnement) ik heb hem wel een bericht verstuurd via whatsapp en whatsapp gaf aan dat het bericht was aangekomen.

maar nu krijg ik een smsje van hem
dat ook al sms ik niks terug dat hij nog steeds van me houd....maar ik wil hem dolgraag smsn en/of bellen maar ik weet echt niet hoe ik dat moet doen ..iemand tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga naar Bas vd Heijden/Dirk/Digros en haal een prepaid simkaart voor een tientje met 10 euro beltegoed. Sms'sen naar Noorwegen kost 15 cent/bericht. http://www.lekkerdoen.nl/mobiel/sites/default/files/Tarieven-mobiel.pdf http://www.lekkerdoen.nl/mobiel/informatie Toegevoegd na 4 minuten: 66 smsjes, moet je relatie toch wel kunnen redden.

Toch bellen/sms'en en de hoge kosten voor lief nemen of blijven Whatsappen.

1 sms sturen ook uit te leggen

Publiceer hier zijn nummer, dan SMS`en wij hem allemaal een keer om te zeggen dat je echt nog van hem houdt!

Dan stuur je toch gewoon 1 smsje? of bel je hem even? zo duur is dat nou toch ook nog weer niet? of zorg gewoon dat je vriend naar nederland komt, of dat jij naar noorwegen gaat! :) dan hoef je ook niet meer duur te smsen/bellen ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100