Hoe ga je om met meiden/vrouwen die afstandelijk / terughoudend proberen te doen?

Het is zo, meisje tegen gekomen bij het uitgaan. Allemaal leuk en aardig.. Beetje mee lopen vozen enal paar x na het uitgaan (dus daar gaat het niet om).. Alleen doordeweeks lijkt het echt alsof ik een reactie uit haar moet trekken.. en word ik beetje 'half lauw' van.. als zij iets geantwoord heeft reageer ik te snel en kan weer een dag wachten op antwoord bij wijze haha..

Alleen ik merk gewoon dat veel meiden zo zijn, terwijl ze tijdens uitgaan leuk vinden om met me de avond door te brengen

Toegevoegd na 5 uur:
*even voor de duidelijkheid het is meer het spel wat ze met mij speelt, daar doel ik op.. moet wel luchtig blijven en niet dat ik gelijk vastigheid verwacht!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je iemand dichterbij je wilt hebben, neem dan meer afstand. Het klinkt onlogisch, maar het werkt vaak wel. Zij doet, blijkbaar, haar best om "hard to get" te zijn/lijken. Je zou kunnen proberen om jezelf in bedwang te houden als je een mail/sms/ping o.i.d. van haar ontvangt. Stuur zeker niet direct een bericht terug, maar laat hier lekker een poosje tussen zitten. Afhankelijk van de inhoud van haar bericht een uur, een paar uur of een dag. Als zij het jammer vindt dat je niet eerder reageert, dan zul je dat zeker merken. Geloof me, zo zijn vrouwen. :) Als ze, onverhoopt, toch niet meer van je wil dan alleen een leuk tijdverdrijf tijdens het stappen, dan zul je dat ook merken. Ze blijft dan afstandelijk doen. Maar dan moet je je afvragen of ze wel zo leuk voor jou is. Veel succes met je verovering! En anders: er zijn heel veel leuke meiden. Je bent net vrijgezel, geniet ervan! Toegevoegd na 2 minuten: Wat ik helemaal vergeet te schrijven: Neem ook wat meer afstand als je haar tegenkomt in het weekend tijdens het uitgaan. Doe wel vriendelijk, maar stap niet gelijk op haar af. Zwaai bij wijze van spreken even kort of steek je hand op, maar draai je daarna weer om naar een andere gesprekspartner. Dus niet arrogant proberen te lijken, maar vriendelijk doch met iets meer afstand.

Meiden zijn nu eenmaal zo. Terugkijkende op heel wat levenservaring kan ik zeggen: als een meid geen interesse voor je heeft, kan je daar niet veel aan doen. Vroeg of laat kom je wel iemand tegen die wel naar je kijkt en met je wil praten.

Wat een meisje wil zien, is de kracht van de man. Helaas zijn veel mannen van tegenwoordig lamzakken, mietjes en macho's zonder stevige kern. Dat hoor ik van de dames van tegenwoordig. Dus ze stellen de man op de proef. Heeft hij door dat ik hem leuk vind? En, heeft hij zin om zijn best te doen? En ook: heeft hij zijn leven op orde, zodat ik kan aanschuiven? Ze eisen dus niet alleen kracht maar ook de sociale vaardigheid om die te laten zien. Volgens mij ben je al een heel eind op weg, dus succes!

Die meiden zijn op het moment dat ze uit zijn vaak al half dronken. Ze hebben al ingedronken thuis en zijn daardoor al wat losser. Als ze nuchter zijn hebben ze vaak geen idee meer wat er gebeurd is en weten ze ook niet meer met wie ze nou de nacht hebben doorgebracht. Erg vervelend maar het is wel een risico. Vertel hen de waarheid.

Sorry dit moet ik bot zeggen: ze heeft geen interesse meer,maar jij wel. Er zijn zoveel leukere meisjes, ookal blijft het rot, ze moet het voor jou wat duidelijker zeggen, dat ze geen interesse heeft en dat doet ze door niet meer te reageren.

Ik denk dus echt dat een meisje op dat moment (in het weekend tijdens stappen) het gewoon leuk vindt om met maakt niet uit welke acceptabele jongen, rond te rommelen. Maar verder wil ze gewoon niks. Dus door de week heeft ze andere dingen aan haar hoofd en geen behoefte aan gezelschap van jongen(s). Vermoedelijk wil ze verder dan ook geen vaste omgang/verkering, alleen dit losse gefeest. Je kan toch ook gewoon aan haar vragen hoe het nou zit?

Als het om het spel "hard to get " gaat, dat kun je zelf toch ook spelen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100