Is dit een reden om naar de politie te gaan? ( beschrijving )

Ik heb deze vraag gister ook gesteld maar toen was die verwijdert dus ik stel hem op nieuw.

Mijn broer doet de laatste tijd heel dreigend naar mij en ik wordt er echt bang van, omdat het soms ook niet alleen bij dreigen blijft. Ik had een keer een discussie met hem en hij werd in een keer zo boos dat hij me zo hard duwde dat ik met mijn hoofd tegen de brievenbus aan viel en een snee in mijn wenkbrauw kreeg. Blijkbaar heeft hij daar niet van geleerd want laatst duwde hij me op de grond toen ik mijn tanden aan het poetsen was. Hij scheld me altijd uit en zegt dat, best grof maar ik zeg het, als ik mijn [verwijderd door moderatie] niet houw dat hij me slaat en dan komt hij dreigend voor me staan, en gister had ik weer een discussie met hem en dan zegt hij van ja moet je nu klappen of later beter hou je nu je smoel dicht, en dan durf ik ook echt niks meer te zeggen, en toen kwam hij voor me staan en zegt hij; ik hoop dat je [verwijderd door moderatie] krijgt in je [verwijderd door moderatie]. Hij duwt me heel vaak echt gewoon op de grond. Ik kan er niet meer tegen en zit er echt aan te denken om aangifte te doen, want ik vind het niet fijn om bedreigd te worden en ook nog eens echt pijn gedaan wordt door hem. Mijn ouders zijn gescheiden en ik heb ook nog een andere broer, die is om dezelfde reden bij mijn vader gaan wonen. Mijn moeder zegt er altijd wat van maar het heeft geen nut. Ik ben 15, mijn broer waar het om gaat is 17, en mijn andere broer is 20.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb ook zon broer, toen hij 17 was deed ie precies hetzelfde. Maar naar mate hij ouder werd (hij is nu bijna 21) hield het op, het slaan enzo tenminste nu scheldt ie af en toe nog heel erg. Mijn ouders hebben er van alles aan gedaan maar dat heeft niet echt geholpen naar mijn idee, denk dat t je broer zelf echt moet veranderen wat wel even duurt..

Ik denk zeker wel dat je dit verhaal kan neerleggen bij de politie. De politie gaat dan eff een praatje maken met je broer , want jou moeder kan hem niet aan en dit gedrag van hem is ONTOELAATBAAR . Hier moet iets aan gebeuren , waarschijnlijk is het zo dat de politie wel indruk op hem weet te maken en je ook bij je moeder . Wat je broer doet is gewoon mishandeling , en dit kan niet doorgaan!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100