Is het voordelig om een vrouw te zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nou dat ligt er aan. als je kijk naar 't bunnyranch die dames verdienen op een week meer geld dan jij in een jaar verdient dus op zon punt zeg ik ja, maar anders durf ik 't niet te zeggen. Oja en gratis drankjes tijdens 't uitgaan, maarja inclusief GHB dan :) dat is dan wel weer een risico.

Voor de vrouw misschien wel, maar een vriendin is alles behalve voordelig

Gratis drankjes in een uitgaansgelegenheid krijg ik als man nooit. In financieel opzicht denk ik dat vrouwen soms wel een graantje mee pikken van hun vrouw zijn. Aan de andere kant blijkt uit onderzoek dat ze voor het zelfde werk slechter betaald worden dan mannen. Dus tsja..... Denk dat het voor- en nadelen heeft die elkaar opheffen. Net als man zijn voor- en nadelen heeft.

Dat hangt er vanaf. Qua kleding niet en make-up niet. Qua kletsen ook niet. Denk dat mannen het gemakkelijker hebben in deze wereld.

Het heeft voor en nadelen maar ik blijf toch liever een man.

Vrouwen blijken in biologisch opzicht veel meer (moderne) potenties te hebben dan mannen. Het is namelijk niet meer van belang sterk te zijn, aangezien jagen en verdedigen tegenwoordig niet meer van mankracht afhankelijk is. Een vrouw is in veel gevallen zelfs een betere marinier dan mannen, aangezien ze meer geduld kan opbrengen en vaak beter kan omgaan met de lokale bevolking. Gelukkig kan ik wel melden dat mannen beter ruimtelijk inzicht hebben dan vrouwen en dus beter kunnen zien tijdens het rijden (dit betekend niet dat mannen beter kunnen rijden). Ik moet helaas concluderen dat het tegenwoordig voordeliger is als vrouw dan als man...

Ik betaal, en da's geen stoere bluf, eigenlijk nooit in een kroeg als ik alleen naar binnen ga. Het is een kwestie van de juiste emotionele manipulatie, en het is meestal binnen 3 minuten geregeld dat de dame me vraagt of ik iets wil drinken... Ben ik nou zo'n uitzondering??

Als man word je niet elke maand "ziek".

Het is vooral voordelig om een vrouw te zijn als je de geestesgesteldheid hebt van een man, in andere gevallen niet.

Ten opzichte van een man waarschijnlijk wel. Mannen betalen en vrouwen incaseren. Desondanks beteknt dat wel dat vrouwen over het algemeen afhankelijker zijn al worden de verschillen steeds kleiner.

Ik persoonlijk denk van wel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100