Ik heb mijn relatie verbroken, oa door gevoelens voor iemand anders, hoe lang moet ik wachten om af te spreken met die ander, volgens de etiquette?

Weet jij het antwoord?

/2500

Go for it!! 'T leven is te kort om daar nu ook al rekening mee te gaan houden. Geroddel krijg je toch wel.

Daar is geen etiquette voor. Als je je relatie verbroken hebt omdat je op iemand anders bent, begrijp ik niet waarom je zou wachten. Je hebt voor iemand anders gekozen en dat ga je doen ook. Waarom rekening houden met de liefdesgevoelens van je ex? Het is jouw leven dus jouw beslissing.

Je hebt je relatie verbroken dan ben je vrij omdat te doen wat je wil je leven vervolgen met wie jij wil dus wat houd je tegen er zijn geen regels verplichtingen tegenover de ander.

Hier moet je niet de etiquette,naar je gevoelens laten spreken! Als je denkt er aan toe te zijn, gewoon afspreken!

Geen eitiquette, gevoelens volgen en niks van anderen aantrekken!

Je hebt je relatie verbroken, netjes inderdaad! Nu snap ik dat iedereen zeg, doe wat je wilt, maar aangezien ik niets weet van je vorige relatie, kan ik dit niet zomaar zeggen. Ik zou gewoon wel beginnen met je nieuwe relatie, maar het in het begin iets rustiger aan doen, want dat is wel wat fijner voor je ex. Dit is onder veronderstelling dat het een serieuze relatie was met je ex van een aantal jaren. Was het een korte relatie, dan zou ik gewoon doorgaan met je leven. En iedereen hieronder zegt, niets van de gevoelens van anderen aantrekken…brr enge gedachte… Ik vind het juist heel lief als iemand anders ook eens een keertje aan een ander denkt ipv alleen aan zichzelf. Maar ik zou inderdaad niet je eigen geluk in de weg staan, maar alsnog zo tactisch mogelijk in het begin zijn, want als het andersom was geweest, had je het ook fijn gevonden als jouw ex niet direct zijn nieuwe relatie overal te koop zet (ga ik vanuit). Veel succes!

Er zijn geen regels om te moeten wachten. Je hebt het netjes uitgemaakt en haar netjes uitgelegd, om een reden waar jij zelf eigenlijk geen controle over hebt gehad. Nu hoef jij natuurlijk niet te wachten tot het moment dat je ex daar aan toe is, (je zal een ex treffen die er nooit meer overheen komt). Je bent nu dus vrijgezel en vrij om te gaan en staan waar je wilt dus ook om een relatie met de ander te beginnen. Hoe je ex omgaat met het feit dat ze nu vrijgezel is is haar eigen verantwoording, niet de jouwe. Veel succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100