ik twijfel steeds een mijn relatie van negen maanden de twijfel gaat maar niet weg..wat kan ik eraan doen?

ik heb een relatie van negen maanden met een interne militair ik ben 25 hij 28 ik heb een dochtertje van 4 en half, als we samen zijn in de weekenden zit alles goed...heel soms heb ik even een moment dat ik wat ruimte zou willen, deze man is heel dominant,en jaloers,moeilijk met vertrouwen,ik hou van hem in deze negen maanden, maar de twijfel blijft toe slaan,ik besluit we gaan verder,,maar de twijfel keert terug ik weet dat niemand dit voor mij kan oplossen,maar ik kom er niet uit,ik zou graag andere menings horen,mijn twijfel bestaat of hij wel de man van mijn echte dromen is,of ik wel vind dat ik krijg wat ik echt zou verdienen,en de afstand of k dat wel me hele leven aan zal kunnen...het maalt en maalt maar in me hoofd en een keuze kan ik niet zo makkelijk maken...wil hem wel kwijt maar ook weer niet .... (alleen zijn) hem ons missen...ik zou willen weten hoe ik voor mezelf zeker kan worden en zeker kan blijven...zo ben ik ook niet eerlijk tegen hem..terwijl ik hem wel alles verteld heb in gesprekken maar hij hoort vaak allen wat hij wil horen en zegt dat ik nu niet bij hem weg moet kan gaan kan hem nu niet achter laten...xxx

Weet jij het antwoord?

/2500

Wo dit is wel een lastige kwestie! Ik zou er eens over praten? Ik weet dat het een standaard reactie is maar het helpt meestal wel. Praat met hem en zeg dat als het zo doorgaat er niks anders opzit dan weg gaan, en zijn reactie daarop zegt heel veel en weet je vrijwel zeker wat hij er van vind! Succes!!

Je zegt t zelf al, ik weet niet of ik dit me hele leven aan zou kunnen. Als je op zo'n manier over een relatie praat en zo veel twijfel heb. Lijkt t mij verstandig om je eigen weg te gaan. En van dat je niet alleen wil zijn. Er komt vanzelf wel weer iemand op je pad die t wel helemaal voor je zal zijn.

Als binnen 9 maanden nu al de eigenschappen Erg dominant en jaloers de boventoon voeren dan kun je je borst alvast nat maken wat je de komende jaren te wachten staat! Als je nu al zo twijfelt dan weet je het antwoord zelf denk ik ook al. Succes met je beslissing en bedenk wel dat je een dochtertje hebt.

Zoals je zegt dit kan niemand voor je beslissen. Advies geven is ook niet mogelijk omdat de informatie te beperkt is. Je geeft een schets van de punten waarom je het zou willen beeïndigen maar niet waarom je het niet wilt beeïndigen. Ik heb zelf ooit een vergelijkbare situatie gehad en heb een lijst gemaakt met mijn vriend samen. Alle minnen en alle plussen. Wij sloegen door aan de minkant en zijn uit elkaar gegaan. De liefde bleek zo groot dat we drie weken later jankend en wel alle minpunten hebben geaccepteerd en een gelukkige relatie van 21 jaar hebben gehad. Nu wel uit elkaar maar heeft hier niets mee te maken. Ik zeg bekijk het samen rationeel en beslis samen. Dominantie etc...verdwijnt nooit overigens! Uit schuldgevoel blijven getuigt niet van zelfliefde en aangezien je moeder bent moet je daar wel voor waken. Die kleine heeft recht op een blije mama. En alleen zijn kan een enorme verademing zijn dus gebruik dat niet om hem binnen te houden. Sterkte en wijsheid!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100