Waarom kan er beter iemand bij je passen dan je huidige partner?

Hoe komt iedereen naja de meeste erbij dat er ergens iemand loopt die beter bij je past dan je huidige partner?
Als je niet tevreden bent dan klopt dat enigzinds wel, maar hoe komen ze erbij als je tevreden bent dat er eenbeter iemand is? Hoe moet ik dit bekijken, want ik snap het totaal niet

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Waarschijnlijk geef jij of zij of misschien beiden signalen af dat jullie helemaal niet zo tevreden zijn. Daarnaast kunnen jullie karakters niet geheel overeenkomen en zijn er altijd mensen die denken dat ze het beter weten. Als jij tevreden bent dan trek je je van dit soort opmerkingen niets aan. Bemoeizucht is van alle tijden en zal nooit verdwijnen.En soms zijn mensen ook een tikkeltje jaloers. Alleen jij en jouw partner kunnen voelen hoe jullie relatie is, dus laat je door niemand van de wijs brengen, mits je echt tevreden bent. Als er iets aan schort praat dan met mensen die je vertrouwt, want van enige afstand is vaak meer te zien dan van heel dichtbij.

Er moet altijd wel iemand zijn die nog beter bij je past en waarbij de wisselwerking nog sprankelender is. Daar geloof ik in, want er zijn immers zoveel mensen...... Als je vaststelt dat je huidige partner het beste is ewat er bestaat en dat het je grote liefde is, houd je je in zeker opzicht voor de gek. Maarrrrrr, durf maar eens te investeren in het zoeken naar een grotere schat! De enige optie is dat Alice in wonderland (of de prins op het paard) ineens je pad kruist en je vlammend te pakken neemt.... wat zou dat mooi zijn in deze nieuwe stralende ogen te mogen kijken! Toegevoegd na 3 uur: natuurlijk houd ik veel van mijn huidige partner, maar dat is nicht im Frage....

Als je tevreden bent met je huidige partner, waarom zou je dan zeggen dat er nog iemand beter is?! Wat is dat nu voor zever. Dat getuigt van nul respect voor je partner!

Er zijn vele dekseltjes die op een potje passen, maar als het potje veeleisend is en denkt dat er altijd betere dekseltjes zijn, heb je kans dat het ooit nog eens zonder komt te zitten.

mensen willen vaak alles nog beter en mooier en perfecter dan ze al hebben. zo ook in relaties. en vaak mis je dan toch iets wat je nodig hebt. als je tevreden bent, en je gelukkig bent met elkaar dan voel je die behoefte denk ik niet. want dan kun je de dingen die je mist met je partner bespreken en als het goed is kun je daar dan samen uitkomen. ik denk dat mensen vaak te snel opgeven. ik ben aan mijn derde partner bezig en kan me niet voorstellen dat het nog beter kan :)

omdat je diegene nog niet eerder bent tegengekomen, het kan altijd beter maar je moet ook een keer tevreden zijn met wat je hebt.

Ik geloof niet in dé ware. Ik denk dat ik met een ander dan mijn partner net zo gelukkig had kunnen worden. Maar nu, zeven jaar later, geloof ik niet dat er iemand is die béter bij mij past dan mijn man. Er is namelijk niemand anders met wie ik al zeven jaar een relatie opbouw.

Het leven hangt van toevalligheden aan elkaar. Dus niemand zal ooit weten als hij/zij ergens in het leven een andere keus had gemaakt, of hij/zij dan een andere partner tegen het lijf was gelopen in bijv. een andere plaats. Als je je dit je leven lang afvraagt zul je ook nooit echt gelukkig worden. Ik heb het al eens eerder gezegd hier op GV: Tel wat je hebt, NIET wat je mist.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100