hoe haal je jouw grootste liefde uit je hoofd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Mijn vraag aan jou , waarom wil je dat? Als het nog heel pril is dan proberen veel aan andere dingen te denken en doen zodat je dit persoon kunt vergeten. Volgens mij denken we allemaal nog weleens terug aan een oude liefde kan dat kwaad nee denk ik.

dat gaat niet snel, praat er met die gene over. is de beste manier!

Beste Gast, Er rijzen direct wat vragen als ik je vraag zie. Waarom zou je je grootste liefde uit je hoofd willen halen? Echter als je zeker weet dat je haar uit je hoofd wil zetten is dat mogelijk. Natuurlijk is het ook mogelijk om dit soort emoties op een andere manier onder controle te krijgen. Binnen mijn praktijk werk ik voornamelijk met NLP interventies. 1 van deze interventies is de collaps anchor methode. Het staat je natuurlijk vrij om op internet uit te zoeken wat dat is. Het heeft met ankeren te maken. Om een heel lang verhaal kort te houden ........ het patroon dat zich nu afspeelt in je hoofd zal veranderd worden. Dit klinkt wellicht wat creepy maar stelt eigenlijk niet zo veel voor. Voor meer informatie over NLP verwijs ik je graag door naar mijn website http://www.atyourown.nl/nlp.html Je kan in je omgeving zoeken naar een goede NLP praktijk en daar vragen of ze je kunnen helpen.

Bronnen:
http://www.atyourown.nl/nlp.html

Als jij weet dat jouw grootste liefde jou niet ziet zitten dan moet je verder met je leven en gaan zoeken naar een nieuwe liefde. Ze zal altijd ergens in jouw geheugen blijven zitten. Maar of je daar je hele leven mee wil doen is dan de vraag. Onbeantwoorde liefdes zijn vreselijk, maar een nieuwe liefde zal de oude wel wat kunnen vervagen.

Wss houd hij/zij van haar/hem maar is hij/zij onbereikbaar door een vriend(in) te hebben of geen interresse. Hier heb ik al eerder advies over gegeven je kan haar/hem uit je hoofd zetten ga sporten, lol maken met vrienden, alles opschrijven, of juist alles eruit huilen en er niet meer aan proberen te denken, chocola eten helpt ook :) ik hoop dat je er wat aan hebt! :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100