Ik woon 200km.van mijn familie mijn foute vriend woont daar ook.moet ik nu niet meer naar de familie komen?om van die vriend af te komen?

Ik wil het uitmaken met foute vriend,maar dan wordt hij gewelddadig.maar ik wil mijn familie niet in de steek laten.

Weet jij het antwoord?

/2500

doe anders aangifte

ik zou dit melden bij de politie omdat als je je relatie uitmaakt en hij gewelddadig wordt hij daar zeker voor aangehouden en gearresteerd kan worden Ik heb zo een vermoeden dat je nu al aangifte kan doen want je maakt het niet zomaar uit en die hint begrijpt hij dan ook wel als hij wordt opgepakt daarna zou ik naar je familie gaan

Is het al tot een geweldsuitbarsting gekomen, of zijn het alleen nog dreigementen? In het eerste geval kan je al aangifte doen, in het tweede geval lijkt mij dat het geweld nog niet zeker is, en zou je het best breken met je relatie en terug naar je familie. Bij de eerste tekenen van geweld direkt aangifte doen. Sterkte!!!!!

De antwoorden dat je het moet aangeven bij de politie vindt ik ook er goed. Daarbij kan je het een tijdje laten betijen. Hou via telefoon en e-mail etc contact met je familie en als de rust is gekeerd kan je weer lekker naar ze toe.

Ik denk dat je aangiften moet doen.. Misschien doethij dan anders tegen je

Is je vriend in het verleden al gewelddadig geweest? Zo ja, dan zou ik daarvan melding maken bij de politie. Ik zou in eerste instantie GEEN aangifte doen om escalatie te vermijden (maar dat is mijn persoonlijke mening). Ik zou naar de politie gaan en mijn verhaal doen. Dat jij het wilt uitmaken maar dat je bang bent voor zijn gewelddadige reactie voor zowel jou als je familie. Ze gaan hem dan niet arresteren. Je hebt immers geen aangifte gedaan. Daarna zou ik het uitmaken (op wat voor manier dan ook) met je vriend. Het liefst op een neutrale plek waar veel mensen in de buurt zijn. Zoals een groot restaurant, een bowlingbaan etc etc. Waar de kans op een scene zo klein mogelijk is. Mocht hij dan gewelddadig worden dan zijn er altijd mensen in de buurt om in te grijpen. Als je vriend vervolgens jou en je familie gaat bedreigen c.q. lastigvallen dan is 1 telefoontje naar de politie al voldoende. Zij zijn op de hoogte van de situatie. Het staat in hun computer vermeld. Laat je familie niet in de steek. Zij zijn degene die het meeste van je houden. Daarnaast angst is een slechte raadgever. Denk na met je verstand. Niet met je emotie. Succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100