Durven mensen hun leven nog met elkaar te delen?

Toegevoegd na 14 minuten:
Ik bedoel dan niet alleen als echtpaar, maar ook onderling...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk juist van wel.. Mensen hebben elkaar nodig om te leven en om gelukkig te zijn. Tuurlijk zit geluk in jezef, maar het is leuker om het met iemand te delen. Durven zal ik het niet noemen, ik zal eerder zeggen.. " willen mensen nog wel met elkaar een leven delen ? " Tegenwoordig zijn mensen vooral opzich zelf vandaar dat er zoveel tegenstelling en narigheid onder elkaar ontstaat. Dan ben je beter op jezelf..

Blijkbaar wel, want er wordt meer getrouwd en samengewoond dan ooit.

Dat denk ik wel. Ik moet er zelf eerlijk gezegd nog niet aan denken wat ik ben nog jong. Maar ik zie mensen trouwen. En ik zie mensen die het héééél lang volhouden. En ook mensen die nu trouwen die al jaren bij elkaar zijn en nog steeds dol gelukkig zijn. Dat maakt het 'durven' voor mij straks ook makkelijker. Het is toch vertrouwen in elkaar en de liefde zelf natuurlijk. Weten dat je voor elkaar wil kiezen de rest van je leven. Ik zeg: Ja! ;)

je krijgt nooit garantie`s in het leven, daarom nemen we toch het risico. stel nou dat het wel lukt om samen gelukkig te ziijn? dat willen we toch niet missen of wel?

Dit is een aanname wat je doet maar waar is die op gebasseerd? Is het zo dat mensen dat echt niet meer durven/willen dan? Ik zou graag de reden willen weten van deze vraag. Ik heb zelf niet de indruk dat mensen niet hun leven niet meer met elkaar willen delen, in mijn omgeving zie ik voldoende stelletjes en dergelijke. Hoe de verhoudingen binnen hun relaties zijn weet ik niet, het is vaak de buitenkant wat je ziet. Dat mensen bij elkaar zijn wil dus nog niet zeggen dat zij hun leven delen, binnen een relatie kun jij je alsnog heel alleen voelen. 1 op de 3 gaat tenslotte uit elkaar dus dat wil ook wel wat zeggen.

Natuurlijk en iedereen die goede en èchte vrienden om zich heen heeft. Deelt alles wat hem/haar op dat moment bezig houdt, dus deel je met elkaar het leven. En dat je als echtpaar je leven deelt lijkt mij logisch, anders kun je beter gaan latten..

Ooit de film ''in to the wild'' gezien? Als je geluk niet kan delen dan heb je er ook niks aan.

Wanneer mensen eerst eens alleen gelukkig leren te zijn dan is er geen lef meer nodig om samen een leven te delen.Dan doe je het met liefde ipv angst.Zolang je het geluk bij een ander gaat zoeken kom je op de lange duur bedrogen uit . Toegevoegd na 4 minuten: Dat geld trouwens ook voor vriendschappen

Ik weet niet wat "mensen" durven, maar ik durf het wel. Toegevoegd na 5 minuten: Dit n.a.v. van jouw toevoeging.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100