Wat vinden vrouwen nou een typische negatieve eigenschap van mannen?

En wat kunnen de mannen volgens jou daaraan doen om dat te veranderen.
Graag een antwoordt alleen van vrouwen.

Toegevoegd na 4 minuten:
En denk je, dat ze dat ook kunnen veranderen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als mannen iets beweren, doen ze dat zo, dat het zich aanhoort alsof de bewering uit hun eigen koker komt. Een vrouw is veel meer geneigd om haar bron er bij te vermelden, zoals: "Ik hoorde op de radio...", "De buurvrouw zei, dat ...", "Ik las in de krant over ..." enz. Vraag je aan een man dan: Hoe weet je dat? dan komt er meestal zo iets van: "Het is gewoon zo!" Als je er op let gaat het steeds meer opvallen.

leuke vraag.. heb je even?? 1.automatisch antwoord geven, maar niet ECHT luisteren. 2.te makkelijk omgaan met opvoeding van kinderen. 3.problemen aleen op willen lossen. 4.zeggen dat ze wel kunnen praten, kunnen ze ook maar niet over belangrijke dingen. 5.ze willen nergens mee geconfronteerd worden. 6.dat ze zo makkelijk in slaap kunnen vallen. 7.de meeste houden van voetbal. (onder voorbehoud dus, er zijn uitzonderingen). en toch kunnen we niet zonder ze :)

Een man is geneigd om (snel) met een oplossing te willen komen, terwijl wij als vrouwen dit helemaal niet verwachten. Wij willen alleen maar dat er naar ons geluisterd wordt. Wij verwachten helemaal geen oplossing, alleen maar een luisterend oor. Mannen denken hier goed aan te doen, terwijl wij als vrouwen alleen maar denken ''hou nou eens je mond en luister gewoon naar me'''. Wanneer je ons vrouwen even ons verhaal hebt laten doen, is het al goed. Dat is alles wat we willen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100