moet ik me zorgen maken als mijn vriend sex en date advertenties elke dag kijkt op tv (teletext)? op het moment is onze communicatie is erg slecht.

hy praat nauwelijks meer tegen me, als k hem iets vraag dan kykt hy me aan en zonder iets te zeggen kykt hy weer terug na de tv. hy zegt dat ik verantwoordelyk ben voor de huishoudelyke taken, dat was ik voordat ik werkte, ik werk nu 5 dagen p week en hy doet zelf niks, en ik ben te moe na het werk om iets te doen, in het weekend stofzuig en dweil ik, ma hy zegt dat ik de handdoeken enz in de keuken zelf in de was moet doen, hy kan dat ook doen! als hy s`avonds brood maakt ruimt hy t aanrecht niet op, als de hond is uitgelaten gaat hy de hond zn poten wassen, met gras en zand in de douche achterlaten, ruimt hy ook niet op, en klaagt hy tegen me dat ik de douche schoon moet houden... hy vertikt t gewoon dingen te doen, na het eten valt hy in slaap op de bank (voor 3 a 4 uur) en met de tyd dat hy wakker word gaat hy na bed..ik vind het niet leuk en hy onderneemt ook niks (voorheen wel eens door de bossen heen fietsen..nu ni meer)
ik wil hem op dit gedrag aanspreken want ik vertik het ook om zyn zooi elke keer op te ruimen enz. hoe zeg ik dat tegen hem en als hij zo afstandelyk doet, en icm met sex en date advertenties kyke (ook werkelijk smsen als k zyn verzonden en inkomende smsjes lees) moet ik me dan zorgen maken?
en hoe spreek ik hem er op aan zonder hem te kwetsen?, hij is nogal prikkelbaar hy zegt dingen dat ik heb gedaan (wat ik helemaal niet heb gedaan) of ik vraag hem waar iets staat, wat hij als laatst heeft gehad, maar dan zegt hij dat ik dat t laatste heb gebruikt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou een eind aan deze relatie maken. Het is niet normaal dat alle huishoudelijke taken op jouw neerkomen en dat meneer maar doet waar hij zin in heeft. Veranderen zal hij echt niet. Dus wees verstandig en maak een eind aan de relatie. Wil je dat niet, moet je accepteren dat jij als voetveeg wordt behandeld.

Volgens mij is niet alleen de communicatie, maar de hele relatie slecht op het moment. Ga praten, niet verwijten maken, maar vertel hem hoe jij de relatie ervaart op dit moment. Vertel eigenlijk alles wat je hier schrijft, of laat het hem lezen en praat er samen over. Zo als het nu gaat kan het niet verder. Mijn eerste reactie was eigenlijk, weg wezen met die man. Maar misschien dat open en eerlijk zijn tegen over elkaar nog helpt, anders wegwezen, want zo hoef je niet te leven.

Als ik dit zo lees zit je niet in een gezonde relatie... Die hoort in mijn ogen gebaseerd te zijn op gelijkwaardigheid en respect, en van geen van die dingen lees ik hier veel terug. Ik denk overigens wel dat het feit dat hij seks/datingadvertenties kijkt het minste van je problemen is...

Het is tijd voor een gesprek. Het kan niet anders. Je moet nu samen beslissen: "gaan we door en proberen we iets van de situatie te maken", OF "dit wordt niets, we houden er mee op". Werkt hij niet mee, dan pak je je spullen en vertel hem dat het over is.... Begin alvast met bespreken wie er verhuisd en andere praktische zaken zoals verdeling huisraad en nieuwe woning. Toegevoegd na 2 minuten: Misschien overbodig om nog te zeggen, maar ik doe het toch: Zo door gaan heeft geen enkele zin..

Niks aanspreken zonder hem te kwetsen. Die ''lieve'' vriend van jou neemt jou voor lief. Maakt op deze manier misbreuk van je. Je bent toch niet zijn slaafje? En hij is je ook nog ontrouw door met andere vrouwen te flirten. Ik zou eens heel stevig met hem praten. Of je hem daarbij kwets of niet; maakt niet uit. Hij heeft duidelijke taal nodig. Als er niets veranderd, ga bij hem weg. Zo hoort niemand behandeld te worden.

Typische voorbeeld van ouderwetse mannen. 'Vrouwen horen aan het aanrecht'. Kom voor jezelf op! Probeer met hem te praten en inderdaad maak geen verwijten, maar zeg wel waar het op staat. Als dat niet heeft geholpen kan je proberen om in relatietherapie te gaan. Zal dat geen zin hebben? Zet er dan een punt achter.

Mijn hemel! Waar ben je? Hoe heb je het zo ver kunnen laten komen. Wat nu? Bedenk, hier zijn twee muren opgetrokken, niet eentje... In mijn ogen, twisten over huishoudelijke taken is bijna altijd aanwezig om de echte tekortkomingen niet te hoeven aansnijden. Ik zou zeggen; probeer een moment te vinden (of momenten) waarin je jezelf weer kan open stellen naar hem toe en zoek de echte communicatie. Niet over het huishouden en dergelijke......., maar over jou en hem, en jullie tweeen samen. Praat over je diepste gevoelens, vraag naar zijn diepste gevoelens. En wees niet bang om te praten, maar ....., praat met zachtheid. Zoek naar de communicatie in tederheid. Zoek naar de waarde van jullie samenzijn. Dat kan op den duur wat 'verlichting' brengen, en dan kan het alle kanten op!

Zonder hem te kwetsen? Hij kwetst jou toch ook . Hij heeft een hele goeie en harde trap onder zijn kont nodig , dus je moet heel duidelijk gaan worden : of hij verrandert en heel snel of de relatie is voorbij. Hij ziet jou als zijn sloof zodat hij lkkr op zijn kont kan blijven zitten. Als de schop niet werkt , einde relatie

Het word tijd dat je eens wakker wordt, jij doet letterlijk alles voor deze ondankbare man! Hij gebruikt je voor zijn schulden af te betalen, het huishouden en krijgt een hoop verwijten naar je hoofd. Ik kan hier kort en bondig zijn over deze lamzak, wegwezen bij hem en bouw je eigen leven op zonder zorgen en gezeik aan je hoofd. Jij verdiend beter! Laat hem zijn eigen boontjes en sores maar oplossen, zijn probleem is niet jouw probleem. Kies voor jezelf, je hebt je al lang genoeg opgeofferd!

Maak u liever zorgen om uw tot mislukken gedoemde relatie. Zelfs de hond wordt nog beter behandeld dan u. Al zou u kunnen praten als Brugman, uw partner zal nooit en te nimmer veranderen. Kies voor uw eigen geluk en toekomst, ga op zoek naar uw prins op het witte paard. (en blijf niet hangen bij die loser)

Deze man spoort niet!! Ik had hem allang uit huis gegooit. Als het niet van 2 kanten komt gaat het ook niet werken!!

Nokken met die zwerver, schop hem er uit en als je dat niet zelf kan wil ik je er nog wel bij helpen ook. Su6 en hou je sterk

goede raad is in deze niet duur.WEGWEZEN BIJ DIE LOSER.en sterkte.

Jij moet je inderdaad zorgen maken, over jezelf wel te verstaan. Jij zorgt voor hem, voor het huishouden, voor brood op de plank maar wie zorgt er voor jou? Deze man is er niet voor jou, op geen enkele manier. Kies eieren voor je geld en kies voor jezelf. Je verdient beter dan dit.

Beste Ingrid, het feit dat jij een beperking hebt, maakt jou niet minder dan een ander. Laat dit geen argument zijn in jouw relatie met je 'vriend'. Je hebt geen reden om hem dankbaar te zijn. Hij heeft nu heel ernstige problemen. Hij kan niet meer op eigen kracht hieruit komen. {Die sms'jes zijn eigenlijk onzin, want wat heeft hij nou een vrouw te bieden?? Dus dat moet jouw zorg niet zijn. Hooguit, dat hij financieel wordt uitgebuit. (Ik ken iemand die € 4000 kwijt was aan die nep-sms'jes). } Je moet met de gemeente praten, en vertellen dat het zo niet meer gaat. Dat is bij de uitkerende instantie. En ook moet je via de huisarts ervoor zorgen, dat je vriend zo spoedig mogelijk wordt behandeld door de GGZ. Laat hem verder los. Hij is afhankelijk van jou, dat zit hem ook in het afzetten tegen jou. Hij is beter af op zichzelf: hij 'voelt' dan zijn eigen bestaan beter. Al jouw zorgen werken voor hem averechts. Ook voor jou is heb beter hem los te laten. Kies dus voor jezelf. Volgens mij ben je een goed mens.

deze man waardeerd jou niet, heeft geen respect voor jou. ik zou ermee stoppen, en alleen verder gaan , zo ben je ook niet gelukkig, hij gebruikt je gewoon als sloof. sorry dat ik dat zeg. sterkte

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100