Waarom voel ik me heel sterk aangetrokken door een jongere vrouw die ik maar pas ontmoet heb.

Sinds een paar weken ga ik om met een jongere vrouw. Ze weet dat ik een partner heb. Ik voel me zeer goed als ik bij haar ben en zij vindt het ook erg fijn. We zijn een paar keer uit eten geweest en hebben een nachtelijke wandeling gemaakt. Zeer romantisch. Ik hou heel veel van mijn vriendin, maar deze mogelijkheid om met deze geweldige vrouw een relatie te hebben kan een man niet laten gaan. WAT MOET IK DOEN. Een confused man

Weet jij het antwoord?

/2500

Het gras is altijd groener aan de overkant. Voor je een beslissing neemt denk je best eens goed na wat de gevolgen zijn. Je zegt heel veel van je huidige vriendin te houden. Verliefdheid overkomt iedereen wel eens, je hoeft er niet perse een gevolg aan te geven want jij weet ook dat aan die verliefdheid een einde komt. Immers ooit was je ook heel verliefd op je huidige vriendin. Dat maakte nu weliswaar plaats voor diepere gevoelens.

wat je niet had moeten doen bedoel je waarschijnlijk. je grenzen verleggen en een smoes voor jezelf verzinnen...een relatie met deze geweldige vrouw kan een #man# niet laten gaan. arme kerel....!!!!! je hebt je keuze al gemaakt dus neem aan dat je wel weet dat je gaat doen, en dat staat ver van wat je hoort te doen als echte man zijnde. bepaald dus zelf ook maar wat je MOET doen. (eerlijk zijn naar je partner is natuurlijk iets te eng voor je als man zijnde) ik hoop dat je partner net zo'n bijzonder iemand treft en de kans van die geweldige ervaring niet wil laten schieten. dan kan ze ook dingen delen met iemand die ze met jou niet kan delen omdat je meer aan jezelf denkt dan aan een ander.

Kijk naar jezelf en overweeg je beslissing. Wie vind ik leuker? Praat erover met vrienden die jou (en een van de vrouwen) goed kent. Vraag hun mening. Maar kijk uit, misschien is je huidige relatie wel te goed om op te geven. De verleiding voor de jongere vrouw is groot, maar is de verleiding voor een groot deel het uiterlijk of vind je jezelf ook goed bij de jongere vrouw passen? Liefde maakt blind, is een goede uitspraak in deze situatie. Maar laat je niet blind maken! Overweeg je beslissing goed en maak uiteindelijk de juiste beslissing. suc6 Een inexperienced jongen.

wat je moet doen? Met je partner praten En natuurlijk kun je een relatie, niet met je eigen partner laten gaan.

Wat je moet doen? Je moet een keuze maken. Je kan niet van 2 walletjes blijven eten. Als die vrouw zo geweldig is en je vind het zo fijn om met haar samen te zijn, moet je een einde maken aan de relatie met je huidige vriendin. En dan kan je voluit gaan voor je nieuwe relatie.

Deze mogelijkheid kan een man niet laten gaan? Sorry hoor, maar je bent al voorzien. Ik heb geen idee hoe oud je bent, maar voor sommige mannen is het heel aantrekkelijk om leuk gevonden te worden door een jongere vrouw. Goed voor hun ego. Als je ego belangrijker is dan de relatie met je eigen vriendin dan moet je vooral doorgaan met dat jongere ding. Je vraagt echter om advies. Mijn advies is om dat jonge ding te vergeten en veel aandacht aan je vriendin te geven en haar te laten merken, dat je veel van haar houdt.

Plaats je vrouw in jouw positie met een geweldige jonge man die ze niet kan laten schieten. Welk advies zou je haar dan geven? Zo geef je zelf je eigen antwoord het best lijkt me! Verder is het verlangen naar iets vaak fijner dan het hebben er van. Berouw komt na de zonde en zo zal je nog een hoop spijt krijgen achteraf. Mocht je er voor kiezen om haar niet te laten schieten. Hoop ik oprecht dat je vrouw hetzelfde een keer overkomt, zodat je weet hoe het voelt als je partner alleen aan zichzelf denkt en niet aan zijn/haar trouw belofte.

Dat je een vriendin hebt, betekent niet dat je gevoelloos bent. Iedereen kan gevoelens krijgen voor iemand anders dan de partner. Dat betekent overigens niet dat je daar ook iets mee moet doen, niet iedere jeuk hoeft gekrabd te worden. Wat dat betreft ben je al véél te ver gegaan door met een vrouw op wie je verliefd begon te worden uit eten te gaan en zo'n zeer romantische nachtelijke wandeling te maken. Je hebt zelf ook wel door dat dat niet past binnen de afspraken die je (impliciet of expliciet) hebt met je vriendin. Met andere woorden: jij gaat al vreemd, net zo zeker als wanneer je met deze vrouw in bed was gedoken. Je hebt nu twee keuzes als je jezelf nog zonder schaamte wilt kunnen aankijken in de spiegel: alles opbiechten aan je vriendin en de gevolgen aanvaarden, of radicaal breken met die jonge vrouw en ophouden met je jeuk te krabben. Zelf leven mijn man en ik overigens niet monogaam, denk dus niet dat ik de verleiding niet herken. Maar wat jij je vriendin ontzegt: dat is een keuze die wij sámen hebben gemaakt. Juist daarom heb ik geen goed woord over voor mensen die hun partner bedriegen. Als je mans genoeg bent om er twee relaties op na te houden, wees dan ook mans genoeg om daar eerlijk over te zijn en je vriendin zélf de keus te laten of ze dit aanvaardt.

ik vind het een behoorlijk slap verhaal, die 'vraag'. Ben het erg eens met eucalypje en suzyq. Waarom je je sterk aangetrokken voelt etc etc kan niemand beantwoorden natuurlijk. Dit kan ik je wel zeggen: what goes around, comes around.

Idd. vlinders kan iedereen krijgen voor iemand, maar moet je dan ook gelijk nachterlijke wandelingen met haar doen en etentjes??? Ik vind het ook vreemdgaan... hoe zou jij het vinden als je vriendin het zou doen??? Je kan ook je verliefdheid meer aan je huidige partner kunnen laten zien, ipv je "romantisch vriendinnetje" Wees een kerel en wees eens eerlijk naar je partner. Anders mag ik hopen dat je partner er toch achter komt. Al is een leugen nog zo snel de waarheid achterhaald het wel.

Waarom jij je aangetrokken voelt tot haar? Het staat al in je eigen vraag namelijk omdat je die jonge vrouw maar PAS ontmoet hebt. Het wordt hier al zo vaak gezegd; vaak is alles wat nieuw is leuker, mooier interessanter enz en zeker als er geen relatie is met diegene want dan kom je vaak niet verder dan dromen over hoe het zou zijn. Je kunt niet bij iedere voor jouw aantrekkelijke vrouw je relatie op het spel zetten (of het moet heel vaak voorkomen dan is er misschien iets anders aan de hand). De kunst is juist om te doen wat het beste is voor jullie relatie en dat is dit zeker niet. Er zijn ook genoeg mannen met een prachtige, lieve vrouw die zich nooit hadden voorgesteld haar ooit te belazeren maar het later toch doen, wil jij daar bij horen? Denk aan hoe aantrekkelijk je jouw vriendin in het begin vond toen alles nog nieuw was en zie haar mooie eigenschappen, denk dan dat jullie dat prille stadium van heftige verliefdheidheid gepasseerd zijn en er ruimte is gekomen voor echte liefde en jullie die mooie kans hebben gekregen. Wees niet bang voor een sleur maar geniet van je vriendin in dit en de volgende stadia in een relatie, het kan alleen maar mooier worden als jij dat wil.

Nou, ik denk dat je je zo aangetrokken voelt door deze jongere vrouw omdat het bijvoorbeeld je ego streelt dat ze jou ook leuk vindt, omdat ze een jonger lichaam heeft dan je huidige vriendin, omdat ze sensueler is dan je huidige vriendin die wel eens in haar oude pyjama en pantoffels door het huis heen rommelt. Omdat deze jongere vrouw nieuw is, dus spannender. Omdat ze niet aan je hoofd zeurt dat die kamer nou echt een keer behangen moet worden wat je al een poos beloofd hebt. Omdat je nooit had verwacht dat je nog een jongere vrouw aan de haak kon slaan. omdat ze inderdaad misschien wel een heel fijn mens is. Omdat je huidige relatie een beetje uitgeblust is na al die jaren... Als je dit bovenstaande leest en je beeldt je in dat je 15 jaar verder bent met deze jongere vrouw, bedenk je dan dat alles weer geldt wanneer je tegen die tijd weer een jongere, sympathieke vrouw tegenkomt die op (tegen die tijd) oude mannen valt... Dus wat moet je doen? Stop met daten van die andere vrouw tot je weet wat je wilt. Zoek eerst maar eens uit wat je voor je huidige vriendin voelt en of en wat je met haar wilt. Het is wel zo eerlijk om het eerst met de één uit te maken als je met de ander verder wilt. Nu bedrieg je je huidige vriendin. Dat is voor je eventuele nieuwe vriendin ook geen prettig idee want waarom zou je dat na een paar jaar ook niet met haar doen dan? Dus toon aan beiden dat je te vertrouwen bent en houd je vlinders nog maar even in je pantalon tot je weet wat je wilt. Daarna, als je open bent geweest naar beiden, kan je in alle eerlijkheid en liefde doorgaan met degene voor wie je koos. Als zij nog wil.

Je geeft zelf het antwoord al door te zeggen: "maar deze mogelijkheid om met deze geweldige vrouw een relatie te hebben kan een man niet laten gaan" Daar kun jij als man toch zeker geen NEE meer tegen zeggen nietwaar? Wat moeten wij dan nog? :) Ik zou zeggen, voed die overtuiging maar eens flink, zet alles aan de kant, breek ermee want je kunt dit niet laten gaan, en ontdek dat er een tijd gaat komen dat er een volgende vrouw zal komen die je als man niet kunt laten gaan. Een kwestie van tijd. Hoe zit het eigenlijk met de relatie met jezelf? groet

nou als je zeker weet dat je met haar verder wilt dan zou ik eerst is eerlijk zijn naar je vriendin die thuis op de bank zit te wachten als jij een nachtelijke wandeling maakt met de ander, zorg is eerst is dat je dan netjes ervoor zorgt dat je vrijgezel bent , maar wil je bij je vriendin blijven , wees haar trouw , ik zou het namelijk niet prettig vinden als ik het zou weten dat mijn vent een romantische wandeling maakt met ander DAT KLOPT OOK NIET

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100