Wat is er zo fijn aan sex?

Wat is er zo fijn aan sex?

Weet jij het antwoord?

/2500

Sex kan fijn zijn als je het goed doet. Zorg er wel voor dat je dan ook daarna lekker knuffeld. Vrouwen kunnen zich na sex zonder de knuffels zich vervelend voelen. Dus is sex fijn= ja, denk het wel. Maar als je er geen plezier aan beleefd dan is sex niet aan te raden. Toegevoegd na 1 dag: Knuffelen na sex. Wat een reakties. Is knuffelen na lekkere sex dan zo ongewoon? Is toch een heerlijke afsluiting?

Je gaat er van uit dat seks per definitie fijn is, maar dat is geen absolute waarheid. Er zijn mensen die a-seksueel zijn. Die hebben geen behoefte aan seks, vinden er simpelweg niets aan en dan lijkt het meer op werken dan op 'iets leuks'. Dat heb ik zelf ook, het doet me niets en het was altijd meer een verplichting dan iets leuks. Overigens vinden a-seksuelen vaak het klaarkomen wel gewoon lekker, alleen de seks niet.

aandacht voor elkaar hebben, en het intiemste met z`n tweetjes beleven...

Van sex mag je genieten, mits er een goede en vertrouwde wederzijdse betrokkenheid bestaat. Een orgasme kan heel fijn zijn maar de inkleuring van de sex is wat wij bij ons dragen, het is een hoogwaardig spel van mensen in liefde. Helaas wordt sex meer en meer als consumeren. Tegenwoordig willen we alles ineens. Heb je er ook bij stil gestaan, dat ouderen zonder sex diep kunnen liefhebben. De taal van het lichaam is heel mooi. De manier van kijken door mooie ogen. De hand in de rug, de hand op de schouder. De glimlach en de tranen van geluk, zijn eigenlijk nog waardevoller. Je climax is geen vluggertje maar een vlucht. Laat het eens verbonden zijn met wat je werkelijk voelt. Boeddha zei het al, wees gelukkig met niets geef je geluk maar door en doe het drie maal per week. Hier wordt bedoeld het wezen van de liefde voor de ander. Om lief te hebben zal je eerst om die persoon geven. Maar je zal ook van jezelf moeten houden om je te kunnen inleven in die ander. Het is geen mooie auto die even inruilt. Als het vertrouwen in liefde wederzijds is. Dan is je liefde onuitputtelijk, de wederzijdse zachtmoedigheid is dan echt. Daar hoort het vuurwerk bij. Ik ben ernstig ziek, sex is onmogelijk maar toch bind ik mensen in liefde en de liefde geef ik door. Veel mensen kunnen intens genieten van sex. Maar er zijn er ook die de climax van liefde bestijgen zonder sex te hebben. Maar als iemand sex heeft dan gun ik het want ik ga van de liefde uit en dan is het vuur werk mooi. Geniet ervan met respect. Geef er oprechte aandacht aan, want zoals liefde vloeit is dit het mooiste wat je voelt. Addy

Lust, en totale overgave ...

Ha, die Lola; Daar ben ik nou ook zo benieuwd naar, maar dat verdomde celibaat, hè....

Alles, zolang jij en je geliefde het fijn vinden!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100