Wel eens een date gehad via internet?

Hoe waren je ervaringen? Is het langdurig geweest of slechts bij één date gebleven? Mannen mogen ook antwoorden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, dat beviel zo goed dat we inmiddels ruim zes jaar getrouwd zijn. Het kan natuurlijk ook anders lopen. Ik heb later wel eens een date met een meisje gehad via internet. Best leuk, veel gekletst, zelfs wel wat vlinders gevoeld, maar toch zo'n onbestemd gevoel dat dit meisje wel veel issues had waar ik niet op zat te wachten. Dat bleek ook zo te zijn, ze was ook meer op zoek naar anonieme avontuurtjes dan naar een openlijke relatie, en ze was voor de buitenwereld hetero. Ik begin niet aan liefde waar ik stiekem over moet doen.

Ja ... en ik ben er al jaren gelukkig mee getrouwd :-)

Ja... Twee keer verschrikkelijk slecht bevallen... Op het internet vorm je een beeld van iemand, omdat je in principe anoniem bent en meer kunt zeggen zonder daar bij na hoef te denken... Hiernaast is het cruciaal dat het irl ook klikt. Want anders heb je daarna een probleem. Aldus mijn eigen ervaringen. Je word zo ontzettend afgebroken dat je echt moet gaan oppassen met wat je zegt...

Ja hoor en ben er nu al jaren mee getrouwd. Dus het kan goed gaan,.

Nee, mag niet van mn vriendinnetje!

Zo'n date op internet kan heel goed gaan, ik ben al jaren heel gelukkig met mijn partner die ik via relatieplanet heb ontmoet. Maar voordat het zover was had ik ook een paar ontmoetingen met wat andere mannen, waarbij er veel twijfel was en veel ongemakkelijkheid. Het punt is dat je via zo'n datingsite in eerste instantie een heel mooi beeld van jezelf kunt neerzetten, wat bij een ontmoeting niet helemaal bleek te kloppen. Overigens vonden sommige dat ook van mij, terwijl ik voor mijn gevoel heel erg eerlijk was geweest. Maar ja, om maar een heel triviaal voorbeeld te noemen, ik vond mezelf slank(natuurlijk, altijd een subjectieve waarneming) terwijl bij een ontmoeting bleek dat deze mijnheer van graatmagere dames hield en mij dus volslank vond! Uiteindelijk waren er vele aardige mannen met wie ik een gezellige avond heb gehad. En soms waren zij enthousiast en wilden graag verder en was er van mijn kant geen enkel gevoel. Je kunt heel lang met elkaar chatten maar een ontmoeting in het echt is uiteindelijk allesbepalend. Maar je kunt zo wel alvast vantevoren het "kaf van het koren" scheiden. Maar hoe iemand praat, hoe zijn oogopslag is, hoe hij beweegt, daar heb je uiteindelijk een echte ontmoeting voor nodig. Bij mij was het de eerste keer dat ik afsprak met mijn partner dan ook meteen bekeken, ik zag hem staan, en ik wist, dit is helemaal goed, en dat was voor hem precies hetzelfde! Succes met daten!!

ja, en ben er nu al 5 jaar gelukkig mee getrouwd.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100