ik wil het uitmaken met een jongen en ik weet niet hoe ik het hem moet zeggen

Hij woont ook heel ver weg en over de telefoon is best wel lullig. Maar om hem helemaal naar mij te laten komen vind ik ook zielig

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Schrijf hem een persoonlijke brief met alle uitleg (dus ook waarom je voor deze manier van communicatie hebt gekozen), schrijf de brief met de hand...dat is een stuk persoonlijker als een geprinte brief uit de computer. Gewoon eerlijk vertellen wat je gevoelens zijn en dat je niet met hem verder wilt!

Kun je niet naar hem gaan?? Wel een hele lastige situatie, maar ik zou zeggen wees wel eerlijk en wacht niet te lang want het word alleen maar moeilijker. Heel veel sterkte ermee.

Je kunt halverwege ergens afspreken en dan de relatie beeindigen met een goed gesprek. Hem helemaal naar jou toe laten komen is geen goed idee. De terugreis voor hem wordt dan erg zwaar. Dan nog liever via de telefoon.

gewoon naarh em toe gaan. als jij het moe bent moet je ook respect voor hem hebben en hem thuis laten relaxen, dan voelt hij zich meer thuis etc. en dat is fijner voor de persoon waar je tegen spreekt.

Spreek inderdaad ergens tussen jullie in, dus als jij bijv. in Eindhoven woont, en hij in Ede, dan spreek je af in Eindhoven. Vertel het rustig en vraag of jullie hele goede vrienden kunnen blijven. Tip: spreek regelmatig af om iets leuks te doen, gewoon als vrienden. Toegevoegd na 44 seconden: Ik bedoel dan spreek je af in Den Bosch.

Oei , das niet fijn. ik heb ook zoiets aan de hand. mijn vriendje negeert mij nu. en hij is 13 ik 15 en hij mag niet afspreken van zijn ouders. dus negeert hij mij maar. dat vind hij allemaal normaal. ik vind het niet meer fijn. maar ik hou ook van hem. ik zou er gewoon eens goed over praten met hem =)

Want hem inderdaad niet helemaal nar jou laten komen. Heb je Skype? Dan zou ik bellen. En zeg dat je niet een leuk bericht hebt. Dan weet hij dat er iets naars komt. Vertel dan dat je het toch niet meer ziet zitten. Als hij dan zelf voorstelt om te komen praten moet je hem die kans wel gunnen. Dan kunnen jullie de vriendschap op een goede manier afronden.

Gewoon aan hem vragen om op een neutraal plek af te spreken en een midden weg te vinden. Heel veel sterkte!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100