wat bedoel een vrouw als ze zegt dat ze geen gevoel meer voor je heeft?

terwijl ze altijd voor je klaar heeft gestaan en altijd tot aan de laatste dag heel veel liefde heeft gegeven en geen signalen heeft afgegeven van misschien weet ik het niet meer, juist alleen maar signalen dat ze een toekomst met je wilde. en jij degene was met wie ze gelukkig wilde worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien heeft ze wel twijfels gehad maar was ze bang om het te vertellen omdat ze er niet zeker over was.

Ik denk dat ze nog wel van je houd maar niet meer verliefd is.

ze zegt feitelijk dat ze niet meer van je houd. Waarom weet ik ook niet. Maar als dat plots is omgeslagen dan kan het zijn dat ze iemand ander heeft leren kennen en dat ze daar verliefd op is geworden.

Ze is uitgegeven. Het is op. Geef jij wel voldoende terug?

waarschijnlijk heeft ze teveel gegeven en is het nu "op"? Helaas ben ik ook zo'n vrouw die alleen maar geeft en op een gegeven moment is het gewoon op, dan kun je niet meer geven en als je dan zelf nog iets voor jezelf wilt is het vaak beter om verder te gaan met je leven, zonder de "nemer".

ze zal nog wel van je houden, maar dan niet meer als man-vrouw, maar wel als vriend-vriendin. ik denk dat kriebels die ze had bij jou over zijn. misschien kan je het weer laten kriebelen als je nog van haar houdt tenminste. zeg haar dat ze mooi is, lief is en kijk haar weer eens aan zoals je eerder deed. misschien komt haar gevoel weer terug en zo niet? accepteren, hoe moeilijk het ook is en zorgen dat je idd als goeie vrienden uit elkaar gaat. sterkte.

Het betekent, dat ze nu andere inzichten over de relatie heeft.

Wordt nu eens wakker. Als er nog een greintje fatsoen in u zit doe haar een huwelijksvoorstel en overleg met haar wat praktischer is, bij haar intrekken of zij bij u. En draag haar op handen, zulke goede mensen zijn met een lichtje te zoeken. Dus kom met iets concreets wat duidelijke signalen afgeeft. Alleen dan zou u nog een kans maken om het vuur weer op te laaien.

Dat ze het uit maakt. Dat ze het zat is. Dat je iets heel erg verkeerds hebt gedaan

het zou kunnen dat ze verliefd is geworden op iemand anders en daardoor denkt dat haar gevoel voor jou is verdwenen. in dat geval moet de tijd leren of dat zo is

Misschien is in jullie relatie de weegschaal zo scheef gaan hangen, dat ie uiteindelijk is omgevallen. Haar liefde voor jou is bekoeld, veranderd van liefde in vriendschap! Toegevoegd na 1 minuut: ps. sommige mensen zeggen heel vaak; ik hou van je, omdat ze het zo graag eens terug zouden horen!!

als ik dat zou zeggen (wat ik eens heb gedaan) bedoelde ik letterlijk wat ik zei.. ik had nog wel gevoel, maar alleen negatieve. ik irriteerde me aan alles wat hij deed. een kennis heeft het gezegt tegen haar man omdat ze meer gevoel had gekregen voor een ander. een vrouw kan hier dus meerdere dingen mee bedoelen. heel veel succes ermee.

Heb je al eens met haar gepraat waarom ze zich zo voelt? Als voor haar de koek op is, moet je toch weten wat er aan de hand is. Vooral omdat jij het idee hebt (zo maak ik dat op) dat het eigenlijk wel erg goed ging, neem ik aan dat jullie (nog) geen (?) serieus gesprek met elkaar hebben gehad over jullie relatie... Als je weet wat er scheelt, kan je er iets aan gaan doen en je allebei aanpassen aan elkaar. Toegevoegd na 5 minuten: Maar er iets aan doen, kan alleen als ze niet letterlijk bedoelt dat haaar gevoel over is. Als ze zich aan je irriteert bijvoorbeeld, kan ze dat aan je zeggen, maar dan moet je je niet aangevallen voelen, natuurlijk, je kan je gedrag aanpassen aan haar, zodat zij zich beter voelt met jou om je heen, bijvoorbeeld. Maar goed, alsnog: práát met haar ;) van raden wordt je ook niet wijzer

Zoals Oprah Winfrey zou zeggen: She is just not that into you! Signalen kunnen door verzender en ontvanger verschillend zijn. Ook kan ze veranderd zijn. Ze heeft jou echt niet express op het verkeerde been willen brengen, waarschijnlijk wilde ze het juist een kans geven, maar liefde forceer je niet. Sluit dit hoofdstuk af en begin aan een ander mooi sprookje.

Jammer, misschien is er niet genoeg communicatie geweest. Zij geeft misschien weinig aan, jij vraagt misschien niet hoe zij zich voelt.

Het is bekend dat vrouwen en mannen vaak anders communiceren. Wanneer de relatie uit elkaar gaat kan de man zeggen:"Wat? Hoe kan dat nou weer. Alles was goed, ze heeft nooit iets gezegd? En dat meent hij oprecht. De vrouw zal daarop zeggen: Wat??? Nooit iets gezegd? Ik heb het eerst subtiel geprobeerd hem te vertellen hoe het voor me is, maar dat hielp niet. Later hebben we hebben ruzies tot enorme ruzies gehad en nu zegt hij dat ik niks gezegd heb? En zij meent dat ook oprecht. Ik weet het uit eigen ervaring. Ergens gaat de communicatie mis. Eigenlijk zou het voor veel huwelijken goed zijn als een vrouw kon zeggen: luister Lief, dat en dat kwetst mij zeer dus dat moeten wij nu gaan veranderen anders gaat morgen onze relatie kapot. En dan zullen mannen er veel aan doen om dat te voorkomen want ze houden van die vrouw. Maar een vrouw kan vaak niet op die manier duidelijk zijn. En dan gaat bij haar langzamerhand het gevoel voor de man weg, want hij begrijpt geen van de signalen, ruzies. Zij voelt zich niet gehoord, hij voelt zich miskend. En als zij dan zegt; ik heb geen gevoel meer voor je is het vaak te laat voor hem om nog iets te helen. Maar misschien, als je al die goede adviezen opvolgt die je hier in GV gegeven zijn door ervaringsdeskundigen, en haar ten huwelijk vraagt en zegt alleen met haar te willen wonen omdat je niet zonder haar wilt, dat je dat ontdekt hebt... wie weet. Maar áls ze dan nog iets met je wilt zoek dan samen onmiddellijk een manier om helderder met elkaar te communiceren. En dan niet volgende maand maar direct als ze ja zegt. Anders zit je over een poosje weer met het zelfde probleem. Sterkte.

Gewoon laten gaan, aan twijfelaars heb je niets en mocht je het nu herstellen komt het later weer dubbel zo hard terug. Beter nu dus door de zure appel heen bijten dan nog jaren een vreemde smaak in de mond !! Succes en sterkte met kiezen, Stef

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100