Als meiden over een chick praten, dan gaat het toch over jongens ?

Zo een iemand vroeg of er nog leuke chicks waren. En die andere meid zei ja er is een leuke. Dan gaat het toch over jonges ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja, als meiden chick zeggen, kan dat ook over een jongen gaan. Maar meisjes noemen andere meisjes ook wel een chicks. Als jongens chicks zeggen, gaat het altijd over meisjes.

Ik zou zelf een jongen nooit een chick noemen, want meisjes zijn chickies volgens mij. Straks denken de mensen dat ik zelf ook een meisje bedoel. Veel te onduidelijk. Jongens zijn jongens of boys o.i.d., geen chicks.

Ik heb echt nog nooit gehoord dat meisjes jongens chicks noemen. Chicks stamt af van het amerikaanse benaming van jonge kip.

Waarschijnlijk leuke gezellige meiden.. vriendinnen of kenissen. Als jongens dit zeggen gaat dit over meisjes. Het kan ook zijn dat ze vroegen: waren er nog chicks die hun potentiele vriendje wilden versieren en of ze leuk waren.. Beetje ver gezocht maar het kan wel.

chickies staat voor meisjes. misschien liep je langs een groepje lesbiennes op bi's chick is in geen geval een jongen omdat chick is afgeleid van kip en kip = vrouwelijk. Toegevoegd op 14-06-2009 13:30:08 op=of

de term chicks gaat eigenlijk over meisjes de term dude gaat over jongens

Ik heb er nooit van gehoord! Ik dacht dat je chick alleen voor meisjes gebruikte. Ik ben het op gaan zoeken en vond dit op de site over straattaal: http://www.straatwoordenboek.nl/letter/C/chick Ook hier gaat het over meisjes: http://mediatheek.thinkquest.nl/~jre0184/woordenboek.php

het soort mensen dat meisjes "chicks"noemt, hebben het bij jongens meestal over "dude's" of "hunks"

Het gebeurd wel eens dat meisjes een (mooie) jongen een chick noemt.

Ik ben het met Gerlin1985 eens. "Wij" noemen mooie jongens/mannen ook chicks.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100