Kan iemand mij advies geven, wat ik moet doen. Zie onderstaande uitleg.

Ik heb sinds kort een vriendin, maar nu wil zij telkens mij zoenen op openbare plaatsen zoals het station of ergens op een bankje, maar ik ben van mezelf heel onzeker en heb dan het gevoel dat iedereen naar mij gaat zitten kijken, hoe staan jullie hiertegen opgesteld?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ook al zou je je niet schamen, het effect van het zoenen blijft hetzelfde. Er zal namelijk weinig gebeuren ook al kijken mensen naar je. Je roept het gevoel en de gedachte bij jezelf op en jij bent ook degene die het kan stoppen. Of je maakt goede afspraken met jouw vriendin met de motivatie waarom dat je dit wilt en je doet verder niets aan het gevoelof je kunt gaan kijken of jouw gedachten van schaamte echt terecht zijn en daar wat mee doen. Veel wijsheid en geniet van de liefde..

Persoonlijk heb ik niks tegen een verliefd stelletje dat op een bankje zit te zoenen. Maar ik kan mij voorstellen dat jij je daar niet prettig bij voelt. Wat ik mij afvraag is of je nu preuts bent, of is het schaamte? Want als je tot over je oren verliefd bent, dan zie je de wereld om je heen eigenlijk niet meer. Praat erover met je vriendin, zij zal dit heus wel begrijpen en misschien kun je oefenen door b.v. ergens in het bos of op een verlaten plekje te zoenen.

Gewoon eerlijk tegen haar zijn. Zelf had een tijdje geleden een vriendje. Maar het ging al snel rond, en uiteindelijk wist zo'n beetje iedereen dat wij iets hadden.. Waardoor ik me ongemakkelijk ging voelen. Ik wilde eigenlijk gewoon tijd ('privé') met hem. Maar heb hem dat niet eerlijk gezegt. Doordat ik me ongemakkelijk voelde durfde ik niet veel, daardoor maakte hij 't volgens mij uit ..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100