Wat moet je doen als je 4 jaar een relatie hebt en al 3 jaar zijn broer leuk vindt?

Mijn vriend is echt geweldig, ik heb niks te klagen. Maar ik word zo gek van het feit dat ik bijna meer aan zijn broer denk dan aan hem. Ik heb geen idee of zijn broer wat in mij ziet (denk het niet, hij beweert altijd dat mensen van mijn leeftijd buiten zijn leeftijdscategorie vallen (wat eigenlijk onzin is)).
Het voelt niet alsof ik mijn vriend aan het lijntje hou, want als zijn broer niet had bestaan, was er niets aan de hand geweest.
Ik heb af en toe de sterke drang om het hem te vertellen, maar dat zou heel ongemakkelijk worden, omdat ik hem zo vaak tegenkom.
Mijn vriend weet hoe ik over zijn broer denk, maar hij houdt vol dat het wel weer over gaat en hij kan er ook niets aan veranderen.
Dus.. wat nu?
Ik kan hem niet ontwijken, ik zie hem minstens elk weekend en ik wil mijn verkering niet uitmaken, daarvoor hou ik te veel van mijn vriend.

Weet jij het antwoord?

/2500

Je zult in je leven vaker iemand tegenkomen, waarop je verliefd zou kunnen worden, maar bedenk wel dat wat je niet hebt vaak veel leuker en mooier lijkt, dan wanneer je het (hem) wel bezit. Je hebt nu een fijne vriend, waar je dol op bent. Toch? Waarom zou je hem wegdoen voor iemand anders waar je niet helemaal zeker van kunt zijn? Je zult die broer, volgens je eigen idee, wel goed kennen, maar hoe is het als je echt vaste verkering met hem hebt? Zal hij dan ook nog die ridder op het witte paard zijn? Liefde hoort onvoorwaardelijk te zijn. Zo niet, dan moet je je verkering uitmaken, waarna je de gok kunt maken. Maar andersom is niet eerlijk. Houd het spreekwoord goed in gedachten: "Het gras van de buurman lijkt altijd groener, dan je eigen gazonnetje." Sterkte.

Wel ik ga hier heel kort en raar op antwoorden: Volg niet je instincten en denk niet na met je kut... Zoals vele vrouwen zeggen mannen denken met hun ballen... Je bent aangetrokken tot zijn broer omdat hij jou niet erg ziet staan en niet zoveel interesse heeft in jou. Dat je dus aantrekt.... Soms moet je als je verliefd bent de knop doorhakken en toch zeggen hij past niet bij me of ik heb al een relatie waar ik me goed bij voelt.. Je kan verliefd worden maar de vraag is wat je er mee doet... Als ik jou was zou ik goed nadenken over je relatie je zegt dat je een super goede relatie hebt en dat je vriend geweldig is en je zegt :"ik wil mijn verkering niet uitmaken, daarvoor hou ik te veel van mijn vriend". Wil je dat allemaal opgeven voor iets wat je niet zeker weet? Je zegt zelf dat je niet zeker weet of zijn broer hetzelfde voelt zoals jij maar toch zou je er willen voor gaan door je verliefdheid... En misschien alles verliezen dat je nu hebt... Maak geen stomme beslissingen omdat je verliefd bent ... Het klinkt misschien contra intuïtief maar toch. In een lange termijn relatie kan het altijd gebeuren dat je iemand anders leuker tegenkomt en waar je misschien zelf hartstochtelijk verliefd op wordt maar dit gevoel hoe je altijd niet te volgen verliefdheid verwaterd na de jaren en na verliefdheid komt houden van zoals je nu hebt met je huidige vriend denk er maar is over na... Als ik jou was zou ik gewoon accepteren dat je zijn broer leuk vindt en er niet op ingaan... Succes !!! En neem de juiste beslissing weet dat verliefdheid alles mooier voorstelt dan het is...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100