Mag je als je vriendin er is gamen ?

mijn stagair zit met een dilemma....

Weet jij het antwoord?

/2500

Als mijn vriendin er is denk ik aan iets anders dan gamen

Lijkt me niet echt vriendelijk voor de persoon die op bezoek is. Ik heb een soortgelijk iets meegemaakt met een destijds nog goede vriendin. Ik zou gezellig langskomen, kom ik daar aan zit ze te klaverjassen met haar kamergenoten. Haar kamergenoten zeiden nog: Zullen we maar stoppen, C4th is er. Haar antwoord: Oh, die vind het niet erg om toe te kijken.... Stom genoeg heb ik toen mijn mond gehouden. Ik had toen direct op moeten stappen. Maar goed, het was wel het begin van het einde voor wat betreft onze vriendschap.

Ik ben niet zo moeilijk, maar als de game console élke keer voor mij gaat wordt het minder plezierig. Je kan het dilemma zo groot maken als je zelf wil. Laat hem of haar het uitspreken, wanneer het gevoel er is dat je aan de kant wordt geschoven. Die ander hoeft zich er niet altijd bewust van te zijn dat het niet gewaardeerd wordt. Of gezellig mee-gamen :)

Dat hangt er van af hoe vaak hij haar ziet en wat zij van gamen vindt. Als hij haar niet zo vaak ziet is het wel zo netjes om al zijn aandacht aan haar te besteden als ze er is. Als hij daar geen zin in hebt en gamen eigenlijk leuker vind zou hij toch eens over moeten nadenken waarom hij een vriendin heeft... Als hij haar wel vaak ziet lijkt het mij heel normaal dat ze niet de hele tijd hand en hand zitten en elkaar diep in de ogen kijken ;) Dan kan hij best wel even gamen, of lezen, of iets anders voor zichzelf doen. Het hangt er natuurlijk ook wel van af hoe zij erover denkt, als zij al rode vlekken voor haar ogen krijgt als het woord 'gamen' valt zit je stagiair in een moeilijke positie. Het is natuurlijk het allerleukst als de vriendin gamen ook leuk vind, dan kan hij gezellig samen met haar gamen.

Als je van die vriendin af wil, is dat de snelste manier... Maar het mag...

Dat ligt aan allerlei factoren: Hoe lang bestaat de relatie? Als het erg pril is, is het niet zo leuk voor de vriendin als de game-console meer aandacht krijgt dan zij. Is die vriendin er een uurtje, of dagen achter elkaar? Zo het eerste, dan is het lomp om te gamen in plaats van aandacht voor de vriendin te hebben, zo het tweede, dan is het redelijk om een keer wat tijd voor jezelf te nemen om bijvoorbeeld te gamen. En de belangrijkste: wat vindt de vriendin in kwestie ervan? Voor sommige mensen is het irritant als de partner zit te gamen. Zelf ben ik zo'n raar mens dat het wel leuk vindt om mee te kijken als mijn man hele gebouwen uitmoordt.

Ik vind de vraag niet zo heel erg duidelijk gesteld. Wie bepaalt in deze wat mag? Is het geen optie om samen met je vriendin te gamen? Toegevoegd op 02-06-2009 13:56:45 Meer in het algemeen zou je ook goed kunnen afspreken wat je wel/niet leuk vind van elkaar als je bij elkaar bent. Mag je de krant lezen, of een boek? etc... Ik denk dat het ook afhangt of je samen woont of dat die vriending op bezoek is. In dat laatste geval ga je dus niet gamen (of samen). Ze komt dan neem ik aan voor jou.

Gezellig samen op de bank gamen kan wel ... Maar als het wordt: ik game, en jij houdt je mond en kijkt toe ... dan wordt het een heel aparte relatie.

Gewoon samen gaan Wii-en dat mag...

Wat is het antwoord op deze vraag als je 'm aan die vriendin stelt? Verder: mag... van wie? Van mij mag je, hoor. Van de overheid ook. Van de paus, dat hangt ervan af wat voor spelletje. Maar de belangrijkste mening in dezen lijkt mij toch die van je vriendin. Ik zou het haar vragen.

Lijkt me je eigen zaak maar ik zou het als die vriedin zijnde niet zo tof vinden als mijn vriendje continue aan het gamen zou zijn. Ik lees niet over hoe lang en hoe vaak maar dat ligt er wel aan.... Kijk, een half uurtje op een hele avvond zou me niet zoveel uitmaken... Maar er zijn toch wel leukere dingen te verzinnen om met je vriendin te doen?

tuurlijk gezellig mee gamen en anders ff rekening met elkaar houden

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100