Hoe stiekem zatermiddag weg?

Hooi!

Ik wil zaterdagmiddag afspeken met mn schatje.
Probleem, me ouders weten niet dat k nog contact met haar heb. En kweet dus nix hoe k zaterdagmiddag stiekem middagje weggaan. zeggen dat k na vriendin ga kan niet, iemand ander idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zeg dat je naar de stad, gaat op zoek naar kleding, of iets wat in jouw straatje ligt. Veder niet te veel aandacht aan schenken. Niet uren uitleggen waarom je dat nodig hebt enz.

zeg dat je naar de sinterklaasintocht gaat...

zeggen dat je vast voor kado's gaat kijken een beetje orienteren

Zeg dat je voor zwarte Piet moet spelen, Dan ben je wel een poosje onder de pannen.

da,s meer een vraag voor goeie smoes.nl ik denk dat iets zeggen wat je ouwe lui geloven het beste werkt als je niet durft te zeggen wat je in het echt gaat doen maar waarom die moete zeg gewoon recht voor zn raap de waarheid is soms ff lastig maar werkt stukken beter (sorry voor te beleren maar ik heb de grootse hekel aan gehuigel) Toegevoegd na 19 minuten: iets verzinnen dat dicht komt bij wat je gaat doen is mijn advies als het echt niet anders kan

'Ik ga een baantje zoeken!' Of is dat iets té onwaarschijnlijk?

Of misschien naar de hobbyclub? In de moskee of in het buurthuis of zo? Je moet toch al minstens 16 jaar zijn. Waarom moet je nog toestemming vragen om overdag uit te gaan? Of heb je een straatverbod?

Precies! Je mag toch gewoon op een zaterdagmiddag iets gaan ondernemen? De stad is altijd mijn beste smoes geweest trouwens. Dat is een neutrale plek wat niet te controleren valt. Als je zegt dat je naar een vriend ofzo gaat, kunnen ze er erachter komen dat het niet zo was. Als Je zegt dat je naar de stad gaat dan is dat niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100