hoe oud kan je ongeveer worden

normaal is het record zeker wel 100+

Weet jij het antwoord?

/2500

de man wordt gemiddeld 73 jr in Nederland en de vrouw 81 leef gezond dus

122 jr 164 dg Toegevoegd na 45 seconden: De oudste mens ooit werd zo oud. Toegevoegd na 2 minuten: De gemiddelde levensverwachting in Nederland is 80,1 jaar. Toegevoegd na 3 minuten: Om Robin tevreden te stellen: Je kunt ongeveer 120 worden.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Oudste_mens#H...

Gemiddeld word een mens tussen de 80 en 90 jaar. Ik zeg gemiddeld want het verschilt enorm per mens het kan er ver onder zitten maar ook er ver boven. Tegenwoordig de dag worden mensen wel steeds ouder als jaren terug. 100+ is niet echt een record, wel een persoonlijk record natuurlijk. Boven de 110 begint het pas een menselijk record te worden.

Dat is per land verschillend. http://nl.wikipedia.org/wiki/Leeftijd

Dat hangt helemaal af van erfelijkheid, leefgebied en manier van leven. Natuurlijk zijn er mensen die 110 worden, maar slechts enkelen halen deze leeftijd. Als je pech hebt, zal je niet ouder worden dan een jaar of 50. Als je alles mee hebt (zie mijn eerste zin), haal je die 110 misschien wel.

Niet bewezen, maar Li Ching Yuen zou 256 jaar zijn geworden, hij overleed op 6 mei 1933.

Volgens de wetenschappers kan de mens onder ideale omstandigheden ongeveer 120 jaar oud worden. De enige manier om die grens te verleggen is waarschijnlijk door genetische manipulatie of geavanceerde medicijnen die bepaalde verouderingsprocessen kunnen vertragen of stoppen. Er wordt nu al beweerd dat we binnen enkele decennia genoeg kennis zullen hebben om een mens honderden jaren oud te laten worden. Of dat een goed iets is dan is een moeilijke vraag.....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100