Wie heeft DE manier om je kindje te laten plassen zonder een wc-bril te hoeven aanraken?

Het gaat hier dan om een meisje.
Vind het zo vies als ze in een restaurant, wc langs de weg of waar dan ook op de bril moet zitten, daarom de vraag of iemand een methode weet om haar wel te laten plassen, maar niet de wc hoeft aan te raken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is niet alleen vies voor je kindje maar voor iedereen. Ga achter haar staan, broekje uit en optillen in de knieholtes met haar rug tegen je benen aan. Plasje doen en klaar is Kees. Of Miepje in dit geval.

Door wc papier over de bril te leggen kan ze gewoon op de bril zitten. je kan ook van die soort papieren dingen kopen die je er overheen kan leggen.

er zijn wel bril verkleiners voor kinderen te koop, die kan je zo op de wc leggen en dan kunnen ze daar op zitten. Maar of dat zo handig is om elke keer mee te nemen. Ik denk dat het handiger is als je gewoon wat vochtige schoonmaakdoekjes meeneemt en eerst even dat doekje over de bril en dan is het ook schoon. en goed erop toe kijken dat ze meteen na het toilet bezoek haar handen goed wast

Meisjes hebben vaker pech met de WC onderweg ;) En veel toiletten zijn ook zo goor dat je/ze al spontaan niet meer zo nodig hoeven! Niet heel goedkoop, maar effectief, mogelijk bij andere winkels/webshops goedkoper zijn deze hoesjes. http://www.deoutdoorwinkel.nl/wc-bril-papier-10-stuks-p-306.html?cPath=2&zenid=4qj0a9n6mgsvho6cr8f6ec0jl1 Kocht ze zelf altijd voor vakanties, ben dus ook zo'n mietje met dit soort dingen :) Winkels met kampeerspullen hebben ze soms in de aanbieding en ze bestaan ook wel in milieuvriendelijk (zelfs niet krakend of ritselend) in soort plastic. Succes met alle soorten behoeftes en nood ;)

er zijn van die schoonmaak doekjes in de handel speciaal voor t reinigen van de wc.als je, met haar erbij, laat zien dat je eerst de wc met zo`n doekje schoonmaakt,kan t misschien helpen haar over die drempel heen te trekken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100