Is een Spetsnaz training echt een van de zwaarste ter wereld?

Want op internet beweren ze dat ze een monster van je maken. ( in de zin van super sterke lichaam en geest maken)

Voor de moderators ik weet niet goed in welke categorie hij hoort..

Weet jij het antwoord?

/2500

Spetsnaz (Russisch: Войска специального назначения - спецназ) is een Russisch acroniem (van spetsialnogo naznatsjenieja) waarmee speciale troepen van zowel politie als leger worden aangeduid. Het betekent om exact te zijn troepen voor speciale doeleinden. In Rusland worden met deze term alle speciale eenheden aangeduid, ook die van andere landen. In de westerse wereld worden vrijwel alleen Russische speciale eenheden met de term Spetsnaz aangeduid. het is dus gewoon een training voor de russische speciale eenheid, vergelijkbaar met de amerikaanse beter bekende seals. de training zal zeker zwaar zijn, maar of het de zwaarste ter wereld is durf ik niet te zeggen.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Spetsnaz

http://www.youtube.com/watch?v=Mr7soJ4UzHU Oordeel zelf, zelf denk ik dat er zwaardere trainingen bestaan.

de spetsnaz opleiding is zeker de allerzwaarste die je kunt voorstellen in de wereld deze jongens moeten verschillende zware tests afleggen die als je ze afrond worden beloont met een plek in 1 van de spetsnaz eenheden welke zoals eerder vermeld verdeeld zijn over verschillende ministeries of overheidsdiensten (politie, leger van het ministerie van binnenlandse zaken, eenheden van het ministerie van defensie en de speciale eenheden van de geheime diensten) om een beetje een beeld te vormen van de eind opdracht kijk ff naar deze link: http://www.youtube.com/watch?v=RW1BuhUxUAI na dit alles krijg je je verdere opleiding afhankelijk van de eenheid waar je bij komt deze opleiding behelst onder andere lessen in: systema (russische vechtsport), het arresteren van (terreur)verdachten, het ontzetten van gijzelaars, het innemen van vitale objecten, sabotage, observatie,ontvoering, liquidaties van hoog geplaatste leger en overheidspersonen, het beschermen van hoog geplaatste militairen overheidspersonen en objecten, sniper opleiding etc. etc. als je in een eenheid zit en je bent volledig getraind dan heb je in het russische leger ook nog eens een zeer hoge kans dat je ingezet word in 1 van de opstandige republieken op de kaukasus dus alles wat je geleerd hebt zul je ook echt nodig hebben tijdens je militaire loopbaan bij de spetsnaz hier een link met foto's van enkele voormaligleden van spetsnaz eenheden met een klein verhaaltje over hun dienstijd bij hun foto http://ruadventures.com/forum/index.php?topic=10992.0 (lees vooral het stukje van Senior Lt. Andrei Boldyrev hij bewijst dat ze harder zijn dan staal bij de spetsnaz)

Elke Speciale eenheid beweert dat het de zwaarste opleiding heeft. Naar mijn weten is het Vreemdelingen Legioen het zwaarste. Toegevoegd na 4 minuten: Er zijn ook wel eens uitwisselingsprogramma's tussen eenheden. Ik weet dat nederlande commandos wel eens de Seals opleiding hebben gevolgd en hebben gehaald, en Seals de nederlandse commando opleiding en die haalden het niet

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100