Moeten we onze kinderen laten inenten tegen de Mexicaanse griep?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat moet je voor jezelf uitmaken. Maar er zijn een paar - tot dan toe - kerngezonde kinderen aan deze nieuwe griepvariant overleden, dus ik zou het wel weten.

natuurlijk je geeft hem toch ook dktp enz en waarom dan niet tegen de mex griep als het echt slecht was dan kon je hem niet krijgen hoor

Lijkt me een goed plan, als je wilt voorkomen dat ze ziek worden! De GGD adviseert het in ieder geval!

Ik vind het zeker voor kinderen onder de 6 jaar erg belangrijk want die hebben nog niet voldoende weerstand opgebouwd voor dergelijke virussen. Ik zie het aan mijn zoontje van 5, de kindjes in zijn klas (groet 1 en 2) Zijn écht aan de lopende band verkouden of ziek. Ik wil het persoonlijk wel doen vind het alleen jammer dat je zo weinig info krijgt over eventuele bijwerkingen.

Ik zou eerst meer willen weten over de bijverschijnselen op lange termijn. (Ik denk dan even aan de DES kinderen.)

We moeten niks, maar ik heb er wel grote bedenkingen tegen. Als ik alleen al zag hoe mijn kind regeerde op de normale prikken, en in overleg met de arts destijds hebben we de BMR prik voorlopig ook nog niet laten doen. Het vervelende is dat iedere inenting toch bijwerkingen heeft. Daarbij sterven er aan de "normale griep"ook elk jaar tot dan toe gezonde mensen, maar ook aan het gevolg van inentingen! Deze griep is echt wel wat heftiger, maar de paniek van sommige mensen snap ik echt niet. Nu zeg ik niet dat je niet moet inenten, maar ik vind wel dat je er kritisch naar moet kijken en niet in blinde paniek er zomaar tot over moet gaan, toch maar als bron de vereniging kritisch prikken, alhowel ze mij ook te extreem zijn, maar zolang in Nederland het RIVM de uitvoerende EN controlerende instantie is mogen er wel vraagtekens bij gezet worden.

Bronnen:
http://www.nvkp.nl/

ja

ja ik laat mijn kinderen inenten als het zover komt, ik neem aan dat de bijwerkingen goed onderzocht zijn en probeer me niet te veel aan te trekken van broodje aap verhalen.

Ik weet het nog niet. De resultaten van de onderzoeken komen pas halverwege december. De WHO adviseerd om die uitslagen af te wachten...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100