Wat doen als plots je partner geen kinderen meer wilt?

het is een droom van me en hij wist het van bij het begin

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ojee kiki wat erg voor je!!het lijkt me verschrikkelijk en ik zou rustig wel een serieus gesprek met hem nemen waarom het zo is...zijn het tijdelijke gevoelens(zoals onzekerheid)of is het echt iets waar hij nu pas weet dat hij een kind ECHT niet wilt,is het het laatste moet jij goed gaan nadenken of jij kunt leven met het feit dat je geen kindje zult krijgen met hem en of je dat er voor over hebt...anders lieve meid.....hoe moeilijk het ook is ...is toch gaan voor een partner die het wel wilt.....xxx

Een weekje of twee laten rusten en daarna gewoon op een rustig moment bespreken. Tot die tijd heb je voor jezelf de mogelijkheid om de twee verschillende scenario's te overwegen, als hij bij zijn standpunt blijft, ga je dan weg of blijf je desondanks bij hem. Oftewel, is het houden van groter dan je kinderwens of gaat het je eigenlijk meer om de koters dan om hem. Klinkt hard en kan ook zeker zo overkomen, maar daar ligt natuurlijk wel de essentie. En wie weet heeft hij wel een hele goede reden om nu geen kinderen te willen, misschien ziet hij het helemaal niet zitten om met jou kinderen te willen hebben omdat je daarmee toch wel eenredelijk grote verbintenis aangaat die normaalgesproken impliceert dat je bij elkaar blijft. Moet het voor jou morgen of kun je je ook neerleggen bij over 5 jaar? Gewoon ook op die manier over praten lost een heleboel op, en als hij geen interesse heeft en dat ligt aan zijn angst om zich met jou te verbinden, dan kan jij als enige inschatten of dat overgaat of dar je er dan beter nu mee kunt stoppen.

Heel goed nadenken... Mijn dochter zit in het zelfde pakket. Zij is een echt moederdier en hij heeft er al 2 bij z'n ex. Ze zei altijd dat ze zoveel van hem houd dat ze dat op de koop toe neemt. Nu haar zus net de 2e heeft en vrienden en kennissen allemaal zwanger worden of zijn krijgt ze het steeds moeilijker. Ik weet dat het haar grootste wens is, maar ik ben bang dat ze het hem later toch kwalijk gaat nemen. Ik vind het vreselijk om het verdriet in haar ogen te zien als ze weer eens een babytje vasthoud..... Dus denk echt heel goed na. Mijn dochter gooide nog een reden op om hem te verdedigen. Als er iets met hem zou gebeuren zou ze alleen met het kind overblijven. Ik heb gezegd, als je later oud bent, en geen kind of kraai naar je om kijkt....dan ben je pas alleen. Houden van gaat ver, maar je grootste geluk of dromen opgeven vind ik verder gaan. Toegevoegd na 14 minuten: En hou er ook rekening mee dat het gevoel van jou niet slijt. Jou kinderwens gaat waarschijnlijk naarmate je ouder wordt alleen maar toenemen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100